Ιταλία: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο σούπερ μάρκετ

02:40 - 19/06/2022

Αντί για τις γόνδολες της Βενετίας, ένας Ιταλός ερωτευμένος, σε μια νέα εκδοχή του «ρομαντισμού», επέλεξε το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του για να κάνει, ενώπιον Θεού και… καταναλωτών...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Βενετία ήταν… μπανάλ: Νεαρός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο σουπερμάρκετ!

Αντί για τις γόνδολες της Βενετίας, ένας Ιταλός ερωτευμένος, σε μια νέα εκδοχή του «ρομαντισμού», επέλεξε το σουπερμάρκετ της γειτονιάς του για να κάνει, ενώπιον Θεού και… καταναλωτών, πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. «Αγάπη μου, θέλω να σε ρωτήσω κάτι, παρουσία όλων», είπε ο Σαλβατόρε Κοσταρέλι, από τα μεγάφωνα του σουπερμάρκετ στην πόλη Μίρα, όπως δείχνει το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα στον ιστότοπο της εφημερίδας Corriere del Veneto. «Σ’ αγαπώ, είσαι η ζωή μου, θέλω να σε ρωτήσω, θα με παντρευτείς;». Ακούγονται κατόπιν τα χειροκροτήματα πελατών και υπαλλήλων ενώ η εικόνα μετατοπίζεται στον διάδρομο με τα καθαριστικά, όπου η νεαρή γυναίκα, η Τιτσιάνα Φαμάο, πιάνεται από το καρότσι με τα ψώ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο