#Βενετία

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου

Newsique.gr
Τι συνέβη σαν σήμερα 27 Μαρτίου – Τα πιο σημαντικά γεγονότα 1309: Ο Πάπας Κλήμης Ε’ αφορίζει τη Βενετία και όλους τους κατοίκους της. 1513: Ο Ισπανός εξερευνητής, Χουάν Πόνθε ντε Λεόν, φτάνει στις Μπαχάμες στο πρώτο του ταξίδι προς τη Φλόριντα. 1625: Ο Κάρολος Α’ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας, […] Το άρθρο Σαν σήμερα 27 Μαρτίου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
06:58 27/03/2024

Συναγερμός στη Βενετία για ύποπτα αντικείμενα στις γέφυρες των καναλιών

Cnn.gr
Μια τσάντα και ένα τρόλεϊ που εγκαταλείφθηκε πάνω από τις γέφυρες των υψηλών υδάτων προκάλεσαν απειλές για βόμβα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία . Περισσότερα...
18:37 25/03/2024

Style VIP: Βάζουμε το στιλ της Julianne Moore στο μικροσκόπιο

instyle.gr
Από αριστερά και όπως πάνε οι δείκτες του ρολογιού. 2023: Με Bottega Veneta στα Sustainable Fashion awards στο Μιλάνο 2023: Με Louis Vuitton στο photocall της ταινίας May December στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία 2023: Με Prada στην πρεμιέρα της ταινίας May December στο The academy museum, στο Λος Άντζελες 2023: Με Ralph Lauren […] The post Style VIP: Βάζουμε το στιλ της Julianne Moore στο μικροσκόπιο appeared first on InStyle.
13:46 25/03/2024

Το Ξηρόμερο των πανηγυριών της Αιτωλοακαρνανίας έγινε εγκατάσταση για τη Μπιενάλε Βενετίας!

thebest.gr
Μια υβριδική εικαστική εγκατάσταση, με τίτλο «Ξηρόμερο/Dryland» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 60ή Μπιενάλε της Βενετίας.
04:00 24/03/2024

Ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της παχυσαρκίας των γονιών και των παιδιών τους στη μέση ηλικία

blueskytv.gr
Τα άτομα έχουν εξαπλάσιες πιθανότητες να ζήσουν με παχυσαρκία στη μέση ηλικία, αν και οι δύο γονείς τους έζησαν με παχυσαρκία σε αυτή την ηλικία, όπως διαπιστώνει νέα έρευνα που θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Παχυσαρκία στη Βενετία. Το να έχει ο ένας γονέας παχυσαρκία τριπλασιάζει τις πιθανότητες. «Προηγούμενες έρευνες δείχνουν ισχυρή συσχέτιση […] Ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της παχυσαρκίας των γονιών και των παιδιών τους στη μέση ηλικία on BLUE SKY.
13:46 21/03/2024

Μπιενάλε Βενετίας: Το Βατικανό προσκάλεσε τον… Maurizio Cattelan να συμμετέχει στην έκθεσή του

monopoli.gr
Μία σίγουρα απροσδόκητη είδηση: Το Βατικανό κάλεσε τον, γνωστό για τα προβοκατόρικα έργα, Maurizio Cattelan, να συμμετέχει στη φετινή Μπιενάλε της Βενετίας.
14:53 14/03/2024

Οδηγός κινηματογράφου: Αυτές είναι οι νέες ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες [τρέιλερ]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Η βραβευμένη στη Βενετία ταινία του Ματέο Γκαρόνε, «Εγώ, καπετάνιος», και η Κρίστεν Στιούαρτ σε μια αιματοβαμμένη ερωτική ιστορία, τον «Ματωμένο δεσμό», κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες.  ΕΓΩ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ***1/2 (IO CAPITANO) IΤΑΛΙΑ, 2023 ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΟΝΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΣΕΪΝΤΟΥ ΣΑΡ, ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΟΛ Δύο 16χρονα ξαδέλφια από τη Σενεγάλη δοκιμάζουν να φύγουν μετανάστες στην Ευρώπη διασχίζοντας […] Το άρθρο Οδηγός κινηματογράφου: Αυτές είναι οι νέες ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες [τρέιλερ] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 14/03/2024

Θεσσαλονίκη: Σε ...πανηγυρικούς ρυθμούς η ελληνική συμμετοχή στην 60ή Μπιενάλε της Βενετίας

sofokleousin.gr
Θεσσαλονίκη: Σε ...πανηγυρικούς ρυθμούς η ελληνική συμμετοχή στην 60ή Μπιενάλε της Βενετίαςerini.apostolidou Σαβ, 09/03/2024 - 17:15
17:28 09/03/2024

Εξοχικές κατοικίες στα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας αναζητούν ξένοι αγοραστές-Φθηνότερες από Λευκάδα χωρίς να υστερεί η περιοχή

agrinionews.gr
Ανεξερεύνητοι προορισμοί, που όμως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πιο δημοφιλή παραθεριστικά θέρετρα της Ελλάδας και ακόμα περισσότερο της Ευρώπης, προσελκύουν φέτος σταθερά υψηλή ζήτηση για αγορά εξοχικής κατοικίας από ξένους. Περιοχές της Κρήτης και της Βορειοδυτικής Ελλάδας, ιδίως στην ηπειρωτική πλευρά της χώρας που βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος, αποτελούν τους βασικούς «υποδοχείς» της ζήτησης αυτής, η οποία θα εξελιχθεί σε κυρίαρχη τάση το 2024, σύμφωνα με ανάλυση της Elxis-At Home In Greece, εταιρείας κτηματομεσιτικών και νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με γραφεία σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Ουτρέχτη Ολλανδίας. «Το δέλεαρ του πιο προσιτού κόστους αγοράς, που συνδυάζεται με περιοχές ήπ
19:46 29/02/2024

Καλλιτέχνες ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από την Μπιενάλε της Βενετίας

tanea.gr
Δήλωσαν ότι η Μπιενάλε είχε αποκλείσει οποιονδήποτε συνδεόταν με τη ρωσική κυβέρνηση μετά την εισβολή στην Ουκρανία, αλλά δεν έχει λάβει μέτρα κατά του Ισραήλ παρόλο που πραγματοποιεί πόλεμο στη Γάζα.
18:00 29/02/2024

Μπιενάλε Βενετίας: Ισραήλ και Ιράν δεν θα αποκλειστούν από τη φετινή διοργάνωση

monopoli.gr
Ο υπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας δήλωσε ότι η Μπιενάλε της Βενετίας δεν θα αποκλείσει το Ισραήλ φέτος, παρά τις χιλιάδες υπογραφές.
11:53 29/02/2024

Χιλιάδες καλλιτέχνες ζητούν να αποκλειστεί το Ισραήλ από την Μπιενάλε της Βενετίας

Newsit
Χιλιάδες καλλιτέχνες στην Ιταλία ζήτησαν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τη Μπιενάλε της Βενετίας για το 2024, σε μια ανοιχτή επιστολή τους στην οποία οι υπογράφοντες κατηγορούν το Ισραήλ για γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Η επιστολή που δημοσιεύτηκε διαδικτυακά από μια οργάνωση “Η Τέχνη δεν Συμμαχεί με την Γενοκτονία” (Art Not ... Περισσότερα To άρθρο Χιλιάδες καλλιτέχνες ζητούν να αποκλειστεί το Ισραήλ από την Μπιενάλε της Βενετίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 27/02/2024

Μπιενάλε Βενετίας: Εκατοντάδες καλλιτέχνες καλούν να ακυρωθεί η συμμετοχή του Ισραήλ -“Τέχνη, όχι γενοκτονία”

monopoli.gr
Όσο το περίπτερο του Ισραήλ παραμένει, "η Μπιενάλε δίνει βήμα σε ένα γενοκτόνο κράτος απαρτχάιντ" λένε οι καλλιτέχνες.
14:53 27/02/2024

Rihanna: Γιορτάζει τα 36α γενέθλιά της με ρομαντική βαρκάδα στη Βενετία και ένα φιλί

instyle.gr
H Rihanna και o A$AP Rocky ζουν τον έρωτά τους και κρατούν τις ευτυχισμένες στιγμές μακριά από τα φώτα της δμηοσιότητας. Το ζευγάρι, που είναι σε σχέση από τον Νοέμβριο του 2020, βρέθηκε την Τετάρτη στη Βενετία, όπου η σουπερστάρ και ο ράπερ, 35 ετών, απολαμβάνοντας μια ρομαντική απόδραση. Η Rihanna και ο A$AP Rocky […] The post Rihanna: Γιορτάζει τα 36α γενέθλιά της με ρομαντική βαρκάδα στη Βενετία και ένα φιλί appeared first on InStyle.
10:46 22/02/2024

Η ταινία «Η Γη της Επαγγελίας» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

alexpolisonline.com
Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα προβάλει την ταινία του ελληνικής καταγωγής Νικολάι Αρσέλ «Η Γη της Επαγγελίας». Αγωνιώδες, βίαιο, σκληρό αλλά και με μια ερμηνεία από τον Μαντς Μίκελσεν ικανή να λάμψει μέσα στο σκοτάδι, το «Η Γη της Επαγγελίας» - που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ida Jessen «The Captain and Ann Barbara» - αποδεικνύει πως το καλό ευρωπαϊκό, mainstream σινεμά δηλώνει ακόμα δυναμικά το «παρών».Θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές στις 19:00 και στις 21:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.Η ΚΛΑ ενημερώνει ότι όλων των ειδών τα σνακ και αναψυκτικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ μέσα στην αίθουσα προβολής️!Η Γη της Επαγγελίας (Bastarden)Δα
05:53 19/02/2024

Μπιενάλε της Βενετίας: Εκτός διοργάνωσης η Ρωσία για μια ακόμη χρονιά

monopoli.gr
Οι διοργανωτές της Μπιενάλε της Βενετίας επιβεβαίωσαν πως η Ρωσία θα απουσιάζει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από το μεγαλύτερο φεστιβάλ τέχνης στον κόσμο, εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου με την Ουκρανία.
12:53 07/02/2024

Βενετία: Το τελευταίο καρναβάλι χωρίς εισιτήριο για τους τουρίστες

logiastarata.gr
Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στο καρναβάλι της Βενετίας θα απολαύσουν φέτος– ενδεχομένως για τελευταία φορά– τη δωρεάν πρόσβαση στην ιστορική πόλη της Ιταλίας προτού τεθεί σε ισχύ το πολυσυζητημένο μέτρο του εισιτηρίου που έχει στόχο να μειωθεί ο αριθμός των επισκεπτών. Το Καρναβάλι, το οποίο έχει τις ρίζες του στον Μεσαίωνα, φημίζεται για τις χαρακτηριστικές μάσκες […] The post Βενετία: Το τελευταίο καρναβάλι χωρίς εισιτήριο για τους τουρίστες appeared first on Λόγια-Σταράτα.
12:00 03/02/2024

Καρναβάλι της Βενετίας: Για τελευταία φορά φέτος χωρίς εισιτήριο για τους επισκέπτες

patrasevents.gr
Από τις 25 Απριλίου η Βενετία βάζει εισιτήριο για να περιορίσει τον αυξανόμενο αριθμό των επισκεπτών της μίας ημέρας
03:53 02/02/2024

Τελευταία φορά χωρίς εισιτήριο για τους επισκέπτες το Καρναβάλι της Βενετίας

matrix24.gr
Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στο καρναβάλι της Βενετίας θα απολαύσουν φέτος-- ενδεχομένως για τελευταία φορά-- τη δωρεάν πρόσβαση στην ιστορική πόλη της Ιταλίας προτού τεθεί σε ισχύ το πολυσυζητημένο μέτρο του εισιτηρίου που έχει στόχο να μειωθεί ο αριθμός των επισκεπτών.  [...]
15:46 31/01/2024

Ξεκίνησε το διάσημο καρναβάλι της Βενετίας – Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Σε καρναβαλικούς ρυθμούς έχει μπει η Βενετία καθώς το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν επισήμως οι εκδηλώσεις με την παραδοσιακή «ρεγκάτα», την λεμβοδρομία με τα πληρώματα των μασκαράδων στα κανάλια της πόλης. Φέτος το Καρναβάλι είναι αφιερωμένο στα ταξίδια του Μάρκο Πόλο, καθώς συμπληρώνονται 700 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου εξερευνητή. Το διάσημο καρναβάλι με […] Το άρθρο Ξεκίνησε το διάσημο καρναβάλι της Βενετίας – Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 30/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load