Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της – «Δεν είμαι το ίδιο καλά»
14:06 - 19/06/2022
Η Κατερίνα Καραβάτου για δεύτερη μέρα απουσιάζει από την εκπομπή «Τι λες τώρα!» καθώς όπως γνωστοποίησε
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της – «Δεν είμαι το ίδιο καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της – «Δεν είμαι το ίδιο καλά»
Η παρουσιάστρια νοσεί με κοροναϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της – Το μήνυμα της παρουσιάστριας [βίντεο]
Κατερίνα Καραβάτου: Δεύτερη μέρα απούσα από το «Τι Λες Τώρα!» ήταν η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια παρουσίασε επιδείνωση της υγείας της και δεν βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής. «Υπήρξε επιδείνωση το βράδυ γι’ αυτό δεν μπορούσα να είμαι μαζί σας σήμερα. Έγινε μια κατάσταση που δεν ήταν καλή». Η παρουσιάστρια συνέστησε την προσοχή καθώς ο […]
Το άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της – Το μήνυμα της παρουσιάστριας [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της αφότου νόσησε για 2η φορά με κορονοϊό – «Έγινε μια κατάσταση που δεν ήταν καλή»
Δεύτερη μέρα που απουσίαζε από την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», στο MEGA, η Κατερίνα Καραβάτου, που νόσησε για δεύτερη φορά με κορονοϊό.Δεύτερη μέρα που απουσίαζε από την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», στο MEGA, η Κατερίνα Καραβάτου, που νόσησε για δεύτερη φορά με κορονοϊό.Ο λόγος είναι πως η παρουσιάστρια παρουσίασε επιδείνωση της υγείας της και γι’ αυτό δεν βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής. Όπως είπε- χαρακτηριστικά- η Κατερίνα Καραβάτου: «Υπήρξε επιδείνωση το βράδυ γι’ αυτό δεν μπορούσα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαι το ίδιο καλά, υπήρξε μια επιδείνωση»
Τηλεφωνικά βγήκε η Κατερίνα Καραβάτου στο Τι Λες Τώρα, η οποία νοσεί από κορωνοϊό. Ο λόγος ήταν ότι σήμερα δεν […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαι το ίδιο καλά, υπήρξε μια επιδείνωση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της - Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά [εικόνες]
Η παρουσιάστρια μίλησε τηλεφωνικά με την Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή 'Τι λες τώρα'.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Καραβάτου - Επιδεινώθηκε η υγεία της: «Δεν είμαι το ίδιο καλά»
Για δεύτερη μέρα απουσιάζει από το «Τι Λες Τώρα!» η Κατερίνα Καραβάτου.
Η παρουσιάστρια, όπως έγινε γνωστό χτες, νοσεί με κοροναϊό για δεύτερη φορά ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της τις τελευταίες ώρες έχει επιδεινωθεί.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΚορονοϊός: Επιδεινώθηκε η υγεία της Κατερίνας Καραβάτου (βίντεο)
Δεύτερη μέρα απούσα από το «Τι Λες Τώρα!» ήταν η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια παρουσίασε επιδείνωση της υγείας της και δεν βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής. «Υπήρξε επιδείνωση το βράδυ γι’ αυτό δεν μπορούσα να είμαι μαζί σας σήμερα. Έγινε μια κατάσταση που δεν ήταν καλή». Η παρουσιάστρια συνέστησε την προσοχή καθώς ο ιός είναι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαι το ίδιο καλά. Υπήρξε μια επιδείνωση»
Θετική στον COVID-19 βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα για δεύτερη φορά σε λίγοιυς μήνες. Και μπορεί παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι λες τώρα» να εμφανίστηκε μέσω skype το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή, ωστόσο σήμερα η υγεία της επιδεινώθηκε. Αποτέλεσμα; Να μιλήσει με τους συνεργάτες της στον «αέρα» τηλεφωνικά. «Σήμερα θα σας έρθω τηλεφωνικά. Δεν […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαι το ίδιο καλά. Υπήρξε μια επιδείνωση» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr