Survivor: Απογοητευμένος ο Άρης Σοϊλεδης – «Περίμενα ο Τάλα να πει εμένα για νικητή»

22:06 - 19/06/2022

Με την απώλεια του καλού του φίλου, Γιώργου Ταλάντσεβ συνεχίζει στο Survivor ο Άρης Σοϊλέδης. Ο δημοφιλής παίκτης της μπλε […] The post Survivor: Απογοητευμένος ο Άρης Σοϊλεδης – «Περίμενα ο Τάλα να πει εμένα για νικητή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Απαρηγόρητος ο Άρης Σοϊλεδης – «Περίμενα ο Τάλα να πει εμένα για νικητή»

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του ο Άρης Σοϊλέδης για το γεγονός ότι στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ο Τάλα δεν είπε το δικό του όνομα όταν ρωτήθηκε για τον ιδανικό νικητή του Survivor.Δεν έκρυψε την απογοήτευση του ο Άρης Σοϊλέδης για το γεγονός ότι στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ο Τάλα δεν είπε το δικό του όνομα όταν ρωτήθηκε για τον ιδανικό νικητή του Survivor.«Ο Άρης είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στο Survivor Του εύχομαι να φτάσει μέχρι τον τελικό και είμαι σίγουρος ότι θα τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο