ΕΞΘ: Πρόεδρος για τρίτη θητεία ο Ανδρέας Μανδρίνος
10:16 - 21/06/2022
Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία ο Ανδρέας Μανδρίνος, μετά τις χθεσινές εκλογές της ΕΞΘ που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki, στα πλαίσια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης της.
Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και όπως φαίνεται από τη σύνθεση του Δ.Σ., οι ξενοδόχοι - μέλη της Ε.Ξ.Θ., επέλεξαν για το 7μελές Συμβούλιο, δοκιμασμένους συνδικαλιστές , μέλη του τελευταίου Δ.Σ. που μόλις ολοκλήρωσε τη θητεία του.
Όσο ειδικά για τον κ. Μανδρίνο, να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά εκλέχθηκε πρόεδρος της Ε.Ξ.Θ. το 2017 και όπως φαίνεται σαφώς από τη λιτή δήλωσή του, παραμένει επικριτικός εκείνων που έχουν αναλ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr