Οταν ο Μπεν Στίλερ συνάντησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι
12:24 - 21/06/2022
Ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός και σκηνοθέτης επισκέφτηκε τα κέντρα προσφύγων στην Πολωνία και έπειτα μετέβη στην Ουκρανία –έγινε δεκτός από τον ουκρανό πρόεδρο, τον οποίο αποκάλεσε «ήρωά» του και έπειτα περπάτησε στα εφιαλτικά πεδία μαχών του Ιρπίν [video]
The post Οταν ο Μπεν Στίλερ συνάντησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μπεν Στίλερ στoν Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Είσαι ο ήρωάς μου»
Στην Ουκρανία ταξίδεψε ο Μπεν Στίλερ στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων του, ως πρέσβης Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών.
Διαβάστε το στο Μπεν Στίλερ προς Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Είσαι ο ήρωάς μου»
Στην Ουκρανία ταξίδεψε ο Μπεν Στίλερ στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων του, ως πρέσβης Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών.Στην Ουκρανία ταξίδεψε ο Μπεν Στίλερ στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων του, ως πρέσβης Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών.Ο διάσημος ηθοποιός είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον «ήρωά» του, όπως τον χαρακτήρισε. Ο Στίλερ εξέφρασε τον θαυμασμό του και έδωσε τα συγχαρητήριά του για τον τρόπο με τον οποίο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπεν Στίλερ: Συνάντησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Κίεβο – «Είσαι ο ήρωάς μου»
Ο Μπεν Στίλερ συνάντησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι τη Δευτέρα, καθώς ο ηθοποιός επισκέφθηκε το Κίεβο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων. Ο Στίλερ επισκέφθηκε τον Ζελένσκι στο πλαίσιο του ρόλου του ως πρεσβευτής της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζει να αναγκάζει εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν την […]
The post Μπεν Στίλερ: Συνάντησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Κίεβο – «Είσαι ο ήρωάς μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr