Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου: «Στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου»
21:00 - 21/06/2022
«Απίστευτα» χαρακτηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, μετά την κατάθεση του πορίσματος για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, που παραδόθηκε στις Αρχές από τους δύο ιατροδικαστές Καλογρηά και Καρακούκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου τονίζει, με δηλώσεις της στον Alpha, ότι ουδέποτε άγγιξε τα παιδιά της και ούτε σκέφτηκε ποτέ να το κάνει. […]
Το άρθρο Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου: «Στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου»
Μάλιστα, αναφορικά με την αδελφή της, Δήμητρα, η οποία καταθέτει από νωρίς το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ, αναφέρει ότι εάν όντως εκείνη είχε κάνει κακό στα παιδιά της και το γνώριζε η Δήμητρα, τότε θα ήταν η πρώτη που θα είχε βγει να το καταγγείλει, καθώς τα λάτρευε.
Διαβάστε το στο tanea.grΕπιμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου»
Μάλιστα, αναφορικά με την αδελφή της, Δήμητρα, η οποία καταθέτει από νωρίς το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ, αναφέρει ότι εάν όντως εκείνη είχε κάνει κακό στα παιδιά της και το γνώριζε η Δήμητρα, τότε θα ήταν η πρώτη που θα είχε βγει να το καταγγείλει, καθώς τα λάτρευε.
Διαβάστε το στο tovima