Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Είδα το Instagram της και είναι οικτρό»

11:10 - 22/06/2022

O Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τη νέα κριτή του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή στην κάμερα του Happy Day. Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για το μοντέλο με τα πυκνά φρύδια. Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει αναδειχθεί σε πρόσωπο των ημερών. Το μοντέλο είναι η νέα κριτής του GNTM, όπως πρώτο αποκάλυψε το okmag, και η ανακοίνωση του ονόματός της έστρεψε την προσοχή σε εκείνη. […] The post Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Είδα το Instagram της και είναι οικτρό» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: Δεν μου άρεσε από την αρχή, είδα ένα Instagram οικτρό

“Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί θα περάσει όλη η σεζόν” ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς. Στους δημοσιογράφους μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς κι απασφάλισε ακόμα μία φορά εναντίον της Σοφίας Χατζηπαντελή, που φέτος θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του GNTM. «Δεν την ήξερα. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι ούτε το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω, ... Περισσότερα To άρθρο Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: Δεν μου άρεσε από την αρχή, είδα ένα Instagram οικτρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: "Είδα το Instagram της Σοφίας Χατζηπαντελή, είναι οικτρό"

"Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»