Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη με την Μαρία Κίτσου: «Μην εκθέτεις και χαρακτηρίζεις, δεν είμαστε όλοι όρνια»

12:20 - 22/06/2022

Εκνευρισμένη ήταν η Ελεονώρα Μελέτη με τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κίτσου, η οποία ανέφερε πως ήταν δύσκολο […] The post Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη με την Μαρία Κίτσου: «Μην εκθέτεις και χαρακτηρίζεις, δεν είμαστε όλοι όρνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη για Κίτσου: «Μην εκθέτεις, δεν είμαστε όλοι όρνια»

Η παρουσιάστρια απάντησε θυμωμένα στις δηλώσεις της ηθοποιού για τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε το στο

Πυρά Ελεονώρας Μελέτη για Κίτσου: «Είμαι θυμωμένη, δεν είμαστε όλοι όρνια»

Τον εκνευρισμό της έδειξε η Ελεονώρα Μελέτη με τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κίτσου, η οποία ανέφερε πως ήταν δύσκολο αυτό που έζησε με τα media τα τελευταίο διάστημα με το να σχολιάζονται στα πάνελ εκπομπών όσα λέγονται.Τον εκνευρισμό της έδειξε η Ελεονώρα Μελέτη με τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κίτσου, η οποία ανέφερε πως ήταν δύσκολο αυτό που έζησε με τα media τα τελευταίο διάστημα με το να σχολιάζονται στα πάνελ εκπομπών όσα λέγονται.«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη κατά της Μαρίας Κίτσου: "Μην εκθέτεις. Δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε"

Οι δηλώσεις της ηθοποιού που θύμωσαν την παρουσιάστρια.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ελεονώρα Μελέτη κατά Μαρίας Κίτσου: «Είμαι θυμωμένη, δεν είμαστε όλοι όρνια»

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της έκανε λόγο για «όρνια» στα πάνελ εκπομπών

Διαβάστε το στο news.gr

Μελέτη για Κίτσου: "Είμαι θυμωμένη, δεν είμαστε όλοι όρνια"

"Ήταν ηθοποιός και πριν, απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι θυμωμένη με τη Μαρία Κίτσου – Δεν είμαστε όλοι όρνια»

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έκρυψε τον θυμό της για τις δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφερόμενη στη δημοσιότητα που πήρε από τη σειρά έκανε δηλώσεις για με μέσα ενημέρωσης που ενόχλησαν την παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα». «Ήταν προστατευτικό αυτό που έγινε με […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι θυμωμένη με τη Μαρία Κίτσου – Δεν είμαστε όλοι όρνια» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο