Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί τους θαυμαστές για ψεύτικους λογαριασμούς στα social media

13:56 - 22/06/2022

Ο ηθοποιός σε ανάρτηση στο Instagram Story έδωσε πληροφορίες για τους επίσημους λογαριασμούς του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί για fake προφίλ στα social media με το όνομά του

Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί τους θαυμαστές του για fake λογαριασμούς που εμφανίστηκαν στα social media, και τους οποίους υποτίθεται ότι τους δημιούργησε ο ίδιος. Σε ανάρτηση στο Instagram, ο Τζόνι Ντεπ έδωσε πληροφορίες για τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, εξηγώντας ότι οποιοσδήποτε άλλος είναι ψεύτικος. «Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί που εμφανίζονται ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί για fake προφίλ στα social media με το όνομά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τζόνι Ντεπ: Προειδοποιεί τους θαυμαστές για fake λογαριασμούς στα social media

Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί τους θαυμαστές του για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι εμφανίστηκαν πρόσφατα και υποτίθεται ότι τους δημιούργησε ο ίδιος. «Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί που εμφανίζονται ως δικοί μου ή ατόμων που συνεργάζονται μαζί μου. Δεν έχω ιδιωτικούς ή συνδεδεμένους λογαριασμούς σε καμία πλατφόρμα. Αυτές είναι οι μόνες σελίδες που λειτουργούν από εμένα και την ομάδα μου, στις οποίες δημοσιεύουμε ενημερώσεις και επικοινωνούμε: INSTAGRAM @Johnny Depp TIKTOK @Johnny Depp FACEBOOK @Johnny Depp DISCORD @Johnny Depp0854» έγραψε σε story στο Instagram ο ηθοποιός. «Σας ζητώ να είστε προσεκτικοί, καθώς φαίνεται ότι αυτοί οι ψεύ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί τους θαυμαστές του για ψεύτικους λογαριασμούς στα social media

Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί τους θαυμαστές του να μην εξαπατηθούν από ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι εμφανίστηκαν πρόσφατα και υποτίθεται ότι τους δημιούργησε ο ίδιος.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπρους Γουίλις: «Ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης» πριν τα Χριστούγεννα…

Ξύλο στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό – Βίντεο

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Politico: Στα χέρια του Πούτιν οι εγγυήσεις για την ασφάλεια της Ουκρανίας

Στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Οκτωβρίου ο Όλαφ Σολτς - Συνάντηση με Ερντογάν για μεταναστευτικό και Μ. Ανατολή

Ισραήλ: «Σκανδαλώδη» τα συμπεράσματα από την έρευνα του ΟΗΕ για τη Γάζα