«Βόμβα» Λεπέν: Ο Μακρόν συζήτησε μαζί μου για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας
15:30 - 22/06/2022
H ηγέτιδα της ακροδεξιάς στη Γαλλία, Μαρί Λεπέν, αποκάλυψε πως ο Εμανουέλ Μακρόν συζήτησε μαζί της για μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έλαβε τα ποσοστά που χρειάζονταν στις γαλλικές εκλογές, με αποτέλεσμα να μην έχει την απόλυτη πλειοψηφία και να σχεδιάζει συναντήσεις με τα κόμματα που θέλουν να σχηματίσουν «πολιτική ομάδα στη Βουλή». Σύμφωνα με όλα τα μεγάλα γαλλικά Μέσα, τα οποία επικαλούνται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Μαρί Λεπέν ρωτήθηκε για το αν ο Εμανουέλ Μακρόν της απηύθυνε πρόσκληση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, απάντησε θετικά. Σημειώνεται ότι την Τρίτη (21/6), ο Μακρόν φιλοξένησε συνομίλησε στο Μέγαρο Ελιζέ με ηγέτες της αντιπολίτευσης,
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίν Λεπέν: Ο Μακρόν μού πρότεινε κυβέρνηση εθνικής ενότητας
Πρόσκληση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας στην Μαρίν Λεπέν φέρεται να απηύθυνε ο Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα λέει η ίδια η ηγέτης της ακροδεξιάς...
Διαβάστε το στο ZouglaΒόμβα από τη Λεπέν: «Ο Μακρόν μού πρότεινε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας»
«Ναι», απάντησε η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε πρόταση για κυβερνητική συνεργασία με τον Μακρόν
Διαβάστε το στο tanea.grΗ Λεπέν ισχυρίζεται πως ο Μακρόν της πρότεινε κυβέρνηση εθνικής ενότητας
Λεπέν: Ο Μακρόν μου πρότεινε κυβέρνηση Εθνικής ΕνότηταςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔιάγγελμα Μακρόν: Ζήτησε πολιτική πλειοψηφία και όχι κυβέρνηση εθνικής ενότητας (video)
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν απευθύνει διάγγελμα στο Γαλλικό και για πρώτη φορά
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΒόμβα από την Μαρίν Λε Πεν: Ο Μακρόν μου έκανε πρόταση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας
Διάγγελμα σήμερα από τον Μακρόν
Διαβάστε το στο e-daily.grΣυνάντηση Μακρόν με Λεπέν - Συζήτησαν για το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής ενότητας
Για το περιεχόμενο της χθεσινής της συνάντησης με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Ελιζέ, μίλησε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η πρωταγωνίστρια της γαλλικής ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν.Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο ενδεχόμενο [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr