Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Σοκ από δύο καταγγελίες για βιασμό σε βάρος της Ελληνίδας υπουργού του Μακρόν - Δικαστική έρευνα
16:58 - 22/06/2022
Σκάνδαλο με υπουργό του Μακρόν που καταγγέλλεται για βιασμούς - Η Ελληνίδα γιατρός στο μικροσκόπιο της γαλλικής δικαιοσύνης
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Κατηγορίες για βιασμό σε βάρος της Ελληνίδας υφυπουργού του Μακρόν
Δύο καταγγελίες για βιασμό αντιμετωπίζει η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, Υφυπουργός Ανάπτυξης, Γαλλοφωνίας και Διεθνών Συνεργασιών, στην κυβέρνηση της Ελιζαμπέτ Μπορν...
Διαβάστε το στο ZouglaΧρυσούλα Ζαχαροπούλου: Τρίτη καταγγελία κατά της Ελληνογαλλίδας υφυπουργού για «σεξουαλική επίθεση»
Η Jade, όπως είπε, βίωσε αυτό το γεγονός «τουλάχιστον ως σεξουαλική επίθεση» αλλά δεν έχει υποβάλει καταγγελία σε αυτό το στάδιο.
Διαβάστε το στο Και τρίτη γυναίκα καταγγέλλει την Ελληνίδα υφυπουργό του Μακρόν για «σεξουαλική επίθεση»
Στο στόχαστρο δύο καταγγελιών για βιασμό βρίσκεται η υφυπουργός Εξωτερικών Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, ενώ τις τελευταίες ώρες είδε το φως η μαρτυρία μίας ακόμη γυναίκας.
Διαβάστε το στο Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Τρίτη καταγγελία κατά της ελληνογαλλίδας υφυπουργού για «σεξουαλική επίθεση»
Η Jade, όπως είπε, βίωσε αυτό το γεγονός «τουλάχιστον ως σεξουαλική επίθεση» αλλά δεν έχει υποβάλει καταγγελία σε αυτό το στάδιο.
Διαβάστε το στο tanea.grΖαχαροπούλου: Τρίτη καταγγελία κατά της Ελληνογαλλίδας υφυπουργού της Γαλλίας για «σεξουαλική επίθεση»
Αντιμέτωπη με τρίτη καταγγελία βρίσκεται η Ελληνογαλλίδα υφυπουργός της γαλλικής Κυβέρνησης, Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, η οποία ερευνάται για δύο βιασμούς την περίοδο που εξασκούσε την ιατρική ως γυναικολόγος.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΧρυσούλα Ζαχαροπούλου: Τρεις οι καταγγελίες εναντίον της για «σεξουαλική επίθεση»
Η Ελληνογαλλίδα ερευνάται για δύο βιασμούς την περίοδο που εξασκούσε την ιατρική ως γυναικολόγος
Διαβάστε το στο news.gr