MAD VMA 2022 – Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πάγωσα, έγινε μπροστά στα μάτια μου»

08:54 - 23/06/2022

Στους δημοσιογράφους παραχώρησε δηλώσεις η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το περιστατικό με το ξύλο ανάμεσα σε τράπερς στα Mad Vma Awards. […] The post MAD VMA 2022 – Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πάγωσα, έγινε μπροστά στα μάτια μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MAD VMA 2022 – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πάγωσα, ξέφυγαν τα πράγματα – Η Έλενα Παπαρίζου ήταν πολύ τρομαγμένη

Για το ξύλο ανάμεσα στον Light και τον Snik στη χθεσινή διοργάνωση των βραβείων MAD, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το απαράδεκτο σκηνικό συνέβη όσο η ίδια ήταν πάνω στη σκηνή και ετοιμαζόταν να απονείμει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. «Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται» είπε αρχικά η Ιωάννα μιλώντας στους δημοσιογράφους. «Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς, ξέφυγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MAD VMA 2022 – Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πάγωσα, έγινε μπροστά στα μάτια μου – Η Παπαρίζου ήταν πολύ τρομαγμένη»

Για το περιστατικό με το ξύλο ανάμεσα σε τράπερς στα Mad Vma Awards μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς το σκηνικό έλαβε χώρα τη στιγμή που η ίδια ήταν να απονείμει βραβείο.Για το περιστατικό με το ξύλο ανάμεσα σε τράπερς στα Mad Vma Awards μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς το σκηνικό έλαβε χώρα τη στιγμή που η ίδια ήταν να απονείμει βραβείο.«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

MAD VMA 2022 - Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Πάγωσα, έγινε μπροστά στα μάτια μου"

"Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο