Survivor Spoiler 23/6 – Ανατροπή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα
10:20 - 23/06/2022
Σταματημό δεν έχουν οι ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποιο παίκτης αποχωρεί σήμερα (23/6) από το Survivor (Spoiler);
The post Survivor Spoiler 23/6 – Ανατροπή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε;
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ή Σταυρούλα Χρυσαειδή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής; - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου
Διαβάστε το στο ProtoThema.grSurvivor spoiler 23/6: Μεγάλη έκπληξη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα
Survivor spoiler 23/6: Τέλος εποχής! Η αποχώρηση που θα κάνει αίσθησηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor spoiler 23/6: Μεγάλη έκπληξη - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα [Βίντεο]
Ασημίνα, Θωμαΐς, Σπύρος ή Σταυρούλα; Ποιος ή ποια αποχωρεί από το Survivor λίγο πριν την τελική ευθεία;
Διαβάστε το στο thetoc.grSurvivor Spoiler 23/6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί την Πέμπτη
Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με εντάσεις καθώς ο Νίκος Γιάννης δε δίστασε να μιλήσει με «σκληρά» λόγια για όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκαλύπτοντας και ο ίδιος το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η μητέρα του. «Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι «εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου», σ ότι και […]
The post Survivor Spoiler 23/6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί την Πέμπτη appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr