Χαμός στο Πρωινό με Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;»

10:24 - 23/06/2022

Ένταση επικράτησε στο Πριωνό με αφορμή το σχολιασμό του περιστατικού με τον καβγά στα MAD VAMA 2022. Η Φαίη Σκορδά […] The post Χαμός στο Πρωινό με Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένταση μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;»

Διαφώνησαν για την Έλενα Παπαρίζου

Διαβάστε το στο news.gr

Χαμός στο “Πρωινό”! “Αρπάχτηκαν” Λιάγκας – Σκορδά – «Θα με κατηγορήσεις εσύ για δημόσιες σχέσεις;» (βίντεο)

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας «αρπάχτηκαν» για τον τσακωμό του Light και του Snik στα βραβεία Mad VMA 2022. Ο διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών ξεκίνησε σε ήρεμο τόνο, με τη Φαίη Σκορδά να είναι πιο αιχμηρή. Λιάγκας: Είναι το βέβαιο αποτέλεσμα μίας αισθητικής και μίας λογικής, η κατάληξη της οποίας δεν ξέρω αν θα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χαμός στο Πρωινό με Λιάγκα - Σκορδά: "Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;"

"Σε παρακαλώ πάρα πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Χαμός στον αέρα με Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;»

Ένα σχόλιο της Φαίης Σκορδά πυροδότησε την έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα, σήμερα το πρωί στην εκπομπή, «Το Πρωινό». Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα! The post Χαμός στον αέρα με Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο