Χαμός στο Πρωινό με Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;»
10:24 - 23/06/2022
Ένταση επικράτησε στο Πριωνό με αφορμή το σχολιασμό του περιστατικού με τον καβγά στα MAD VAMA 2022. Η Φαίη Σκορδά […]
The post Χαμός στο Πρωινό με Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ένταση μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;»
Διαφώνησαν για την Έλενα Παπαρίζου
Διαβάστε το στο news.grΧαμός στο “Πρωινό”! “Αρπάχτηκαν” Λιάγκας – Σκορδά – «Θα με κατηγορήσεις εσύ για δημόσιες σχέσεις;» (βίντεο)
Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας «αρπάχτηκαν» για τον τσακωμό του Light και του Snik στα βραβεία Mad VMA 2022. Ο διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών ξεκίνησε σε ήρεμο τόνο, με τη Φαίη Σκορδά να είναι πιο αιχμηρή. Λιάγκας: Είναι το βέβαιο αποτέλεσμα μίας αισθητικής και μίας λογικής, η κατάληξη της οποίας δεν ξέρω αν θα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧαμός στον αέρα με Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;»
Ένα σχόλιο της Φαίης Σκορδά πυροδότησε την έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα, σήμερα το πρωί στην εκπομπή, «Το Πρωινό». Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα!
The post Χαμός στον αέρα με Λιάγκα – Σκορδά: «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com