Brad Pitt: «Βρίσκομαι στο φινάλε της καριέρας μου»

21:08 - 23/06/2022

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση που συνοδευόταν από μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Brad Pitt στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού GQ. Ο ηθοποιός...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπραντ Πιτ: «Βρίσκομαι στο φινάλε της καριέρας μου» – Τι είπε για το πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Άλλαξε ριζικά η ζωή του Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί κάτι το οποίο επισήμανε ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξή του. Μιλώντας στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού GQ, ανέφερε ότι είναι αρκετά πιο επιλεκτικός στις ταινίες στις οποίες θα συμμετέχει, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας ... Περισσότερα To άρθρο Μπραντ Πιτ: «Βρίσκομαι στο φινάλε της καριέρας μου» – Τι είπε για το πρόγραμμα αποτοξίνωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Brad Pitt: «Βρίσκομαι στο φινάλε της καριέρας μου»

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση που συνοδευόταν από μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Brad Pitt στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού GQ...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»