Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

07:54 - 24/06/2022

Ώρες πένθους βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη αφού σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της, Γιάννης Κοντούλης. Περισσότερα σε λίγο. Κάντε like στη...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης – Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Βαρύ πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.06.2022) έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης. Την είδηση για το θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή Happy Day στον Alpha. «Πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια δύναμη με τον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης – Έδινε μάχη με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Δύσκολες ώρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη καθώς πέθανε ο σύζυγός της.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Δύσκολες ώρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη καθώς πέθανε ο σύζυγός τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης όπως μετέδωσε η εκπομπή Happy Day. «Ένας νέος άνθρωπος που πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια αξιοπρέπεια όπως σε όλη του τη ζωή, με τον καρκίνο, με τη Δέσποινα δίπλα του» είπε ο Δήμος Βερύκιος. «Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν. Πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά, είχε πέσει σε κώμα. Ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός» συνέχισε και πρόσθεσε: «Η Δέσποινα του έδωσε όσα του έλειπαν».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Με μια τραγική είδηση ξεκίνησε την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 24/6 το πρωί. Συγκεκριμένα, με το “καλημέρα” έβγαλε στον αέρα τον Δήμο Βερύκιο, όπου ανακοίνωσε… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Survivor: Με πόσα λεφτά γυρίζει στα φαρμακεία του ο Μαρτίκας Το άρθρο Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά…»

Τι δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη για τον τραγικό θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη; Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6) άφησε την τελευταία του πνοή ο σύζυγός της, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης. Όπως είναι φυσικό, η γνωστή επιχειρηματίας είναι συντετριμμένη. Σε επικοινωνία που είχε μαζί […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά…».

Διαβάστε το στο fimes.gr

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Δύσκολες ώρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη καθώς πέθανε ο σύζυγός της. Το άρθρο Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης όπως μετέδωσε η εκπομπή Happy Day. «Ένας νέος άνθρωπος που πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια αξιοπρέπεια όπως σε όλη του τη ζωή, με τον καρκίνο, με τη Δέσποινα δίπλα του» είπε ο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης – Έδινε μάχη με τον καρκίνο(Βίντεο)

Την είδηση για το θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή Happy Day στον Alpha. «Πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια δύναμη με τον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν συνεχώς δίπλα του», είπε ο δημοσιογράφος. «Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν. Πήγαν χθες […] The post Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης – Έδινε μάχη με τον καρκίνο(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης

Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη είδηση μετέφερε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή Happy Day. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης. Ο Γιάννης Κοντούλης έδωσε μία μεγάλη μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει […] The post Πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μαριάντα Πιερίδη – Πάνος Ιωάννου: Διασκέδασαν στο Nox – Τα τρυφερά τετ α τετ

4 τύποι μαμάδων προς αποφυγή

Ο κανόνας 3-3-3 που μπορεί να διώξει μακριά το άγχος

Ασημένια Βουλιώτη: Ποια είναι η ευαίσθητη «Δεσποινιώ» από τις Ψυχοκόρες;

Συμβουλές για να κρατάς την αρτηριακή σου πίεση σε χαμηλά επίπεδα