«Όχι στη βία, όχι στο μίσος»- Το μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου μετά τον καβγά στα MAD VMA 2022

09:28 - 24/06/2022

Η Έλενα Παπαρίζου τοποθετήθηκε δημόσια για το άγριο σκηνικό βίας που έλαβε χώρα στα MAD VMA 2022 ανάμεσα σε γνωστούς τράπερς. Μάλιστα, μέσω της...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Όχι στη βία, όχι στο μίσος» - Το μήνυμα της Παπαρίζου μετά τον καβγά στα MAD VMA 2022

Η Έλενα Παπαρίζου τοποθετήθηκε δημόσια για το άγριο σκηνικό βίας που έλαβε χώρα στα MAD VMA 2022 ανάμεσα σε γνωστούς τράπερς...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»