Nίκος Χατζηνικολάου: Οι τρυφερές ευχές στη σύζυγό του – «Είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου»
14:56 - 24/06/2022
Επέτειο γάμου έχουν σήμερα Παρασκευή, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστυ Τσολακάκη, Ο anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 συνέχισε την παράδοση χρόνων και αφιέρωσε στη σύζυγό του την πιο γλυκιά ευχή. Ο δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, Εκείνος γαμπρός και η […]
The post Nίκος Χατζηνικολάου: Οι τρυφερές ευχές στη σύζυγό του – «Είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Χατζηνικολάου: Έκλεισε 18 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του! «Θα είναι πάντα το μωρό μου»
Μία πραγματικά υπέροχη ανάρτηση έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Χατζηνικολάου: Έκλεισε 18 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του! «Θα είναι πάντα το μωρό μου»
Μία πραγματικά υπέροχη ανάρτηση έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.gr