Λάκης Γαβαλάς: «Μου είπε… άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ»

15:32 - 25/06/2022

Στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βγήκε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Μου είπε… άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ» – Χαμός με τον σχεδιαστή

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: Εμένα γιατί πρέπει να μου αρέσει αυτό;

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ» – Χαμός με τον σχεδιαστή

Στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βγήκε ο Λάκης Γαβαλάς – ο οποίος σχολίασε τις εμφανίσεις στα MAD VMA 2022. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Σοφία Χατζηπαντελή. Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά «Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς, άλλοι κάνουν λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω προλάβει. Μου λέει μία ‘άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ’. Πότε πρόλαβα, αγάπη μου; Αφού δουλεύω σαν το σκυλί να αποπληρώσω τα χρέη μου» είπε αρχικά. «Μία εκπομπή λέει δεν θέλουμε να έχουμε άτομα που να έχουν επεμβάσεις και ξαφνικά έχει επέμβει όλο το θέμα. Κι εγώ πρέπει να πω καλά λόγια; Όχι αγάπη μου, δεν λέω και δεν με ενδιαφέρει. Έχω υπάρξει στη ζωή μου δούλος της μ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Λάκης Γαβαλάς: "Μου είπε… άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ"

"Δεν με πειράζουν τα φρύδια! Εμένα με ενδιαφέρει όλο το look του τάδε ατόμου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο