Βασίλης Μπισμπίκης για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή: «Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος, υπήρχε κυνηγητό»
09:46 - 26/06/2022
Ο Βασίλης Μπισμπίκης, τα τελευταία δύο χρόνια συζητιέται πολύ. Αρχικά, για τον ρόλο του ως Βόσκαρης
To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή: «Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος, υπήρχε κυνηγητό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μπισμπίκης μιλάει για την σχέση του με τη Βανδή: «Ήμουν θυμωμένος, ξεπεράστηκαν τα όρια»
Ο σκηνοθέτης δεν κρύβει πια τη σχέση του με την Βανδή
Διαβάστε το στο Ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή: «Ήμουν αρκετά θυμωμένος, ξεπερνούσαν τα όρια»
Στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μανταγάρη έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον […]
The post Ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή: «Ήμουν αρκετά θυμωμένος, ξεπερνούσαν τα όρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή
Βασίλης Μπισμπίκης για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τη δημοσιότητα που έχει λάβει: «Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει»
Διαβάστε το στο neolaia.gr