Πηνελόπη Πιτσούλη: Ο Παύλος Χαϊκάλης παρασύρθηκε από την ταινία «Safe Sex» που είχαμε κάνει

17:14 - 26/06/2022

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Παύλο Χαϊκάλη. «Τρέχω και δεν φτάνω. Το καλοκαίρι θα το περάσω μέσα στο πλατό και στα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”. Στη σειρά είμαι πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη και της κάνω τη ζωή δύσκολη, διότι ο γιος μου είναι μαμάκιας. Με τον σύζυγό μου κλείσαμε 56 χρόνια γάμου. Ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει υπομονή και υποχωρήσεις. Δεν είπαμε ποτέ τη λέξη “χωρίζουμε” και δεν κρατούσαμε ποτέ πείσμα και θυμό. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος πάνω στη γη, πολύ καλός φίλος», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η Πηνελόπ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πωλητήριο 4,5 εκατ. στον Παναθηναϊκό: Ο επόμενος που φεύγει μετά τον Ντραγκόφσκι

Μόρις: Ντεμπούτο στον Ολυμπιακό με τον Κολοσσό και όχι με Βιλερμπάν

Porridge με ρόδι & κανέλα  

Εκπνέει η προθεσμία για την καταβολή τελών κυκλοφορίας 2026 – Πότε λήγει και ποιο είναι το πρόστιμο

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής στην καθημερινότητα όλων

Αγρότης έστησε μόνος του μπλόκο στην Αμοργό: «Το τρακτέρ είναι μόνο του στον δρόμο, αλλά είναι μάχιμο»