Μαίρη Συνατσάκη: «Έγραφε ότι είμαι τηλεπρεζάκι και ότι το κάνω τσάμπα»

08:32 - 27/06/2022

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Mamma Mia» βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον τηλεκριτικό που […] The post Μαίρη Συνατσάκη: «Έγραφε ότι είμαι τηλεπρεζάκι και ότι το κάνω τσάμπα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Συνατσάκη: «Με πείραξε που έγραψαν ότι είμαι τηλεπρεζάκι»

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Κυριακής έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα...

Διαβάστε το στο Zougla

Μαίρη Συνατσάκη: «Τηλεκριτικός είχε γράψει πως είμαι τηλεπρεζάκι» (video)

«Είχαμε μείνει απλήρωτοι και ενώ διεκδικούσαμε τα χρήματά μας, έγραφε ότι το κάνω τζάμπα», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη ΣυνατσάκηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαίρη Συνατσάκη: Είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τσάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Mamma Mia» βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν έχει υπάρξει δημοσίευμα που να έχει γραφτεί για εκείνη και να την έχει ενοχλήσει. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τότε, έναν τηλεκριτικό που την είχε χαρακτηρίσει «τηλεπρεζάκι». «Όταν παρουσίαζα το MasterChef είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τσάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει πολύ γιατί ήταν μια δουλειά στην οποία μείναμε απλήρωτοι και μπήκαμε στη διαδικασία με δικαστήρια για να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματά μας. Κι ενώ διεκδικούσαμε αυτό κάποιος έγραφε ότι “καλά, η Συνατσάκη το κάνει τσάμπα απλά γιατί θέλει να είναι εκεί”», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη. Full

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Κυριακής έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του «Μama mia»  προκειμένου να καμαρώσει επί σκηνής τόσο την καλή της...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στην επίσημη πρεμιέρα του “Μama mia” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/6 βρέθηκε η Μαίρη To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: «Με πείραξε που έγραψαν ότι είμαι τηλεπρεζάκι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαίρη Συνατσάκη: «Έγραψε ότι το κάνω τζάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι»

Στην επίσημη πρεμιέρα του «Μama mia» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/6) έδωσε το «παρών» η Μαίρη Συνατσάκη προκειμένου να παρακολουθήσει επί σκηνής την καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή. Η γνωστή influencer και παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στις κριτικές που έχουν γραφτεί και την έχουν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μαίρη Συνατσάκη: "Έγραφε ότι είμαι τηλεπρεζάκι και ότι το κάνω τσάμπα"

"Με τον Ίαν νιώθουμε αρκετά επίσημοι μεταξύ μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο