Μαίρη Συνατσάκη: «Τηλεκριτικός έγραψε ότι κάνω το MasterChef τσάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι»
09:48 - 27/06/2022
Στην πρεμιέρα της παράστασης «Mamma Mia» βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον τηλεκριτικό που είχε γράψει κάτι που την είχε ενοχλήσει.Στην πρεμιέρα της παράστασης «Mamma Mia» βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον τηλεκριτικό που είχε γράψει κάτι που την είχε ενοχλήσει.«Όταν παρουσίαζα το MasterChef είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τσάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει πολύ γιατί ήταν μια δουλειά στην οποία μείναμε απλήρωτοι και μπήκαμε στη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη: Διεκδικούσαμε τα δεδουλευμένα μας κι αυτός έγραφε ότι είμαι τηλεπρεζάκι
«Με είχε ενοχλήσει πολύ», λέει η Μαίρη Συνατσάκη. Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Mamma Mia». Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον τηλεκριτικό που είχε γράψει κάτι που την είχε ενοχλήσει. «Όταν παρουσίαζα το MasterChef είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τσάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει πολύ γιατί ... Περισσότερα
To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Διεκδικούσαμε τα δεδουλευμένα μας κι αυτός έγραφε ότι είμαι τηλεπρεζάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο