Drone Show στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

17:10 - 27/06/2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του SNF Nostos Festival 2022 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), όπου για δεύτερη χρονιά φέτος πραγματοποιήθηκε ένα υπερθέαμα στον αττικό ουρανό με τη συμμετοχή 360 drones. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) επίβλεψε όλη τη διαδικασία, από την προετοιμασία και τις δοκιμές έως την επίσημη παράσταση, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια πτήσεων των μη επανδρωμένων ιπτάμενων μέσων.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Drone Show στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του SNF Nostos Festival 2022 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του SNF Nostos Festival 2022 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) όπου για δεύτερη χρονιά φέτος πραγματοποιήθηκε ένα υπερθέαμα στον Αττικό ουρανό με την συμμετοχή 360 drones. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) επίβλεψε όλη την διαδικασία, από την προετοιμασία και τις δοκιμές έως την επίσημη παράσταση, προκειμένου να διασφαλιστεί Το άρθρο Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Drone Show στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του SNF Nostos Festival 2022 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Αφρικανική σκόνη: Γιατί η ατμόσφαιρα έγινε αρχικά πορτοκαλί και στη συνέχεια κόκκινη;

Ελεονώρα Μελέτη: Από τη δημοσιογραφία, στη μάχη για την Ευρωβουλή – Το βιογραφικό της

Μήνυμα από την Κομοτηνή στην Τουρκία, με αφορμή την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Τορίνο: Φοιτητές διαδήλωσαν υπέρ των Παλαιστινίων- Συμπλοκές με αστυνομικούς

ΑΑΔΕ: Ασφυκτικό πρέσινγκ στους οφειλέτες

Μήπως είστε ALICE; Η ανησυχητική αύξησή τους