#Σταύρος Νιάρχος

Google: Τα οφέλη από την επένδυση που βάζει την Ελλάδα στον ψηφιακό χάρτη, σε αριθμούς

mononews.gr
Χέρι βοηθείας σε περισσότερες από 700.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις δίνει, σύμφωνα με έρευνα της AlphaBeta Economics, το Google Cloud, η επένδυση της πολυεθνικής στην Ελλάδα, που ανακοινώθηκε επίσημα χθες από τα στελέχη της, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
00:04 30/09/2022

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος ανοίγει τον διάλογο για την ενεργειακή κρίση και την ελληνική οικονομία

real.gr
Η ενεργειακή κρίση και η ελληνική οικονομία είναι το θέμα της επιστημονικής μελέτης, που εκπόνησε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και παρουσιάζεται την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, στις 17:00, στην αίθουσα, Πύργος Βιβλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  ...
16:28 29/09/2022

Live η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

mononews.gr
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε εκδήλωση της Google, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Live η ομιλία του πρωθυπουργού
12:30 29/09/2022

Η Google επενδύει στην Ελλάδα - Δείτε live την ομιλία Μητσοτάκη

lykavitos.gr
Τη μεγάλη επένδυση ψηφιακών υποδομών στη χώρα μας ανακοινώνει η Google σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
12:16 29/09/2022

Σε εκδήλωση της Google θα μιλήσει ο pρωθυπουργός – Η Ελλάδα εξελίσσεται σε «ψηφιακή πύλη» της ΕΕ

grtimes.gr
Με την πρόεδρο της Google Cloud International θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα θα μιλήσει σε εκδήλωση της εταιρείας. Το πρωί, στις 10.30, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Google Cloud International, Άντερ Φοξ- Μάρτιν (Adaire Fox-Martin) και στις 12.00 θα παραβρεθεί και σε εκδήλωση της Google, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία. Ο πολυεθνικός κολοσσός Google, ετοιμάζεται μετά τις Microsoft και Amazon, να αναβαθμίσει τη θέση του στην Ελλάδα, με ένα πολυεπίπεδο επενδυτικό σχέδιο τόσο σε υποδομές cloud όσο και σε δράσεις και προγράμματα εκπαίδευσης, ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων κτλ.
08:00 29/09/2022

Mega – επενδύσεις της Google στην Ελλάδα

Newsbeast.gr
«Παρά το δυσμενές περιβάλλον η οικονομία αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα από αυτό που εκτιμούσαμε στις αρχές του έτους. Σημαντικές νέες επενδύσεις γίνονται πράξη». Με αυτά τα λόγια ο πρωθυπουργός μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης, ουσιαστικά προανήγγειλε τη μεγάλη επένδυση ψηφιακών υποδομών στη χώρα μας που ανακοινώνει σήμερα επίσημα στις 12:00 η Google σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μιάμιση ώρα νωρίτερα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την πρόεδρο της Google Cloud International, Άντερ Φοξ – Μάρτιν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία θα ανακοινώσει τη δημιουργία υποδομών cloud, μέσα από τις οποίες θα αναβαθμίσει
06:42 29/09/2022

Το δίλημμα του γιατρού: να προτείνει εναλλακτικές λύσεις στον καπνιστή;

protagon.gr
Τι συζητήθηκε στο 5o Συνέδριο «Μείωση της Βλάβης από τον Καπνό: Νέα Προϊόντα, Ερευνα και Πολιτική», στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη συμμετοχή επιστημόνων από όλο τον κόσμο The post Το δίλημμα του γιατρού: να προτείνει εναλλακτικές λύσεις στον καπνιστή; appeared first on Protagon.gr.
10:48 25/09/2022

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος – Ποιο τμήμα της κλείνει

Newsbeast.gr
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες. Από τις 08:00 έως τις 16:00 θα γίνει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Επαμεινώνδα και του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.), και στα δύο ρεύματα, στον δήμο Καλλιθέας. Κατά την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος. Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
08:40 24/09/2022

Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ): Σύγχρονες πολιτικές αξίες και αρχαίο δράμα

neolaia.gr
Με ποιον τρόπο μπορεί το αρχαίο δράμα να απαντήσει στην ανάγκη επαναπροσδιορισμού των αρχών που μας καθορίζουν υπαρξιακά ως πολίτες; Δείτε πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση.
13:56 23/09/2022

Προσοχή στην Ποσειδώνος το Σάββατο: Ποιο τμήμα της θα κλείσει

Newsbeast.gr
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Σάββατο 24/9 στη λεωφόρο Ποσειδώνος, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες. Από τις 08:00 έως τις 16:00 θα γίνει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Επαμεινώνδα και του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.), και στα δύο ρεύματα, στον δήμο Καλλιθέας. Κατά την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος. Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
07:46 23/09/2022

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ "Toy it again"

filathlos.gr
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ "Toy it again" 22/09/2022 Το διάστημα 5-9 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ U16 και η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με την BlueCycle και την Playroom Arts & Crafts οργανώνουν από κοινού δράση με την συλλογή και ανακύκλωση παιχνιδιών με στόχο έναν βιώσιμο πλανήτη. Έτσι, η ΕΙΟ καλεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα να ξεχωρίσουν όσα παιχνίδια δεν χρειάζονται πια και να τα τοποθετήσουν σε ειδικό διαμορφωμένο κάδο που θα υπάρχει στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» που θα γίνει ο αγώνας.  Η δράση #toyitagain χωρίζεται σε δύο βασικά μέρη:
13:08 22/09/2022

H Mπρουκ Σιλντς στο Νιάρχος 12/10, θα μιλήσει για ενδυνάμωση και γυναικεία αλληλεγγύη

thebest.gr
Tην πασίγνωστη ηθοποιό, μοντέλο, συγγραφέα, παραγωγό και επιχειρηματία Μπρουκ Σιλντς θα υποδεχθεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 12 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, το συνέδριο για την ισότητα και τη γυναικεία ηγεσία, που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά, με εκλεκτό line up ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
08:20 21/09/2022

Μια αλληγορική, αθλητική, οπερατική περφόρμανς στο ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ

in.gr
Την 1η και 2η Οκτωβρίου και στις 7 και 8 Οκτωβρίου παρουσιάζονται παραστάσεις όπερας, με πολύ διαφορετικό ύφος από αυτό που γνωρίζουμε.,
14:52 20/09/2022

Εθνική Λυρική Σκηνή: Με δύο νέες συναυλίες συνεχίζεται ο κύκλος αφιερωμένος στον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη

monopoli.gr
Με δύο συναυλίες στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, τη «Δεύτερη Συμφωνία: Το τραγούδι της γης» και το «Πνευματικό εμβατήριο και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη», ανοίγει για τη νέα σεζόν ο κύκλος παρουσίασης σημαντικών έργων του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη από την Εθνική Λυρική Σκηνή.
14:18 20/09/2022

To 5ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη μείωση της βλάβης από τον καπνό στο Ίδρυμα Νιάρχος

iatropedia.gr
Το 5ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη μείωση της βλάβης από τον καπνό ξεκινά στη χώρα μας και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την ερχόμενη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. The post To 5ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη μείωση της βλάβης από τον καπνό στο Ίδρυμα Νιάρχος appeared first on Iatropedia.
15:00 19/09/2022

Αντρέι – Ρέκβιεμ σε οκτώ σκηνές: Το νέο έργο της Δήμητρας Τρυπάνη παρουσιάζεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή

monopoli.gr
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες του νέου έργου της Δήμητρας Τρυπάνη, «Αντρέι: Ρέκβιεμ σε οκτώ σκηνές», που θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
17:51 16/09/2022

Έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Σπυρόπουλου στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

thebest.gr
Στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 στον Πύργο βιβλίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του γνωστού ζωγράφου Κώστα Σπυρόπουλου με θέμα : «Τα μυστικά της ενέργειας» στο πλαίσιο του 17ου IAEE European Energy Conference, που διοργανώνεται από την Hellenic Association for Energy Economics -HΑΕΕ).
08:24 16/09/2022

Τι είπαν Γεωργιάδης και Σπίρτζης στο Greek House Davos

mononews.gr
«Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών προκλήσεων και αλλεπάλληλων κρίσεων με παγκόσμιο χαρακτήρα, η πολυμερής συνεργασία αποτελεί το κλειδί για την ειρήνη, την ασφάλεια, αλλά και τη βιώσιμη ανάπτυξη και την οικονομική ευημερία». Tο μεσημέρι της Τετάρτης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το Greek House Davos και ο αποκλειστικός του συνεργάτης Vertical Solutions έδωσαν το […]
19:16 15/09/2022

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το κλάμα της ηθοποιού με το δώρο που της έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

thecaller.gr
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης χάρισε μια συλλεκτική μπάλα μπάσκετ στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προκαλώντας τα δάκρυα συγκίνησης της γνωστής ηθοποιού.Ο Παναγιώτης Γιαννάκης χάρισε μια συλλεκτική μπάλα μπάσκετ στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προκαλώντας τα δάκρυα συγκίνησης της γνωστής ηθοποιού.Στο πλαίσιο των «Sessions» του Γηπέδου Ζωής, του Οργανισμού που γεννήθηκε από το κοινό όραμα του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλου, με στόχο να δημιουργηθούν ευκαιρίες εξέλιξης για όλα τα παιδιά και […]
16:08 14/09/2022

Music Escapades – In Orbit v.3: Η αθηναϊκή hip-hop, electronica και rock σκηνή δίνει για τρίτη χρονιά ραντεβού στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ

monopoli.gr
Η σύγχρονη αθηναϊκή μουσική σκηνή δίνει ραντεβού για τρίτη συνεχή χρονιά στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ένα τριήμερο φεστιβάλ που απαντά στο ερώτημα «τι μουσική βγαίνει αυτήν την στιγμή στην Αθήνα;»
15:30 14/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load