Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου – Ο πόνος είναι τεράστιος» – Η δημόσια παράκληση

09:50 - 28/06/2022

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου – Ο πόνος είναι τεράστιος» – Η δημόσια παράκληση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου»

Τι ζήτησε η επιχειρηματίας από τους δημοσιογράφους - Πότε και πού θα γίνει η κηδεία

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Μοιραράκη: Αβάσταχτος ο πόνος για τον Γιάννη Κοντούλη – Η δημόσια παράκλησή της

Ο Ναύαρχος Π.Ν. άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε το στο

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.Η επιχειρηματίας όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσα βίωνε σεβόμενη την επιθυμία του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου»

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, έφυγε από τη ζωή έπειτα από μεγάλη […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου – Ο πόνος είναι τεράστιος» – Η δημόσια παράκληση

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου – Ο πόνος είναι τεράστιος» – Η δημόσια παράκληση Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή έπειτα από μια σκληρή μάχη ενάντια στον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία όλο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τον άνθρωπό μου, έχασα το στήριγμά μου»

Συντετριμμένη από την απώλεια του συζύγου της η Δέσποινα Μοιραράκη. Ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο «ναύαρχος», όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τους τελευταίους μήνες ο Γιάννης Κοντούλης έδινε μεγάλη μάχη. Σε επικοινωνία που είχε […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τον άνθρωπό μου, έχασα το στήριγμά μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου – Ο πόνος είναι τεράστιος» – Η δημόσια παράκληση

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή έπειτα από μια σκληρή μάχη ενάντια στον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει να κρατήσει όλο αυτό που βίωνε μακριά από τα φώτα σεβόμενη την επιθυμία του συζύγου της […] Το άρθρο Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου – Ο πόνος είναι τεράστιος» – Η δημόσια παράκληση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της