Πλεύρης για Πολάκη: Χυδαία η επίθεση που μου έκανε

10:42 - 28/06/2022

Ο υπ. Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τις διαμαρτυρίες υγειονομικών έξω από το σπίτι του, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση του. «Από τον Φεβρουάριο η κεντρική είσοδος του Υπουργείου Υγείας είναι αποκλεισμένη από ανεμβολίαστους υγειονομικούς που διαμαρτύρονται και δεν μπορώ να μπω στο γραφείο μου από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλεύρης για Πολάκη: Χυδαία η επίθεση που μου έκανε

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλέυρης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στο περιστατικό με τις διαμαρτυρίες υγειονομικών έξω από το σπίτι του, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση του. «Από τον Φεβρουάριο η κεντρική είσοδος του Υπουργείου Υγείας είναι αποκλεισμένη από ανεμβολίαστους υγειονομικούς που διαμαρτύρονται και δεν μπορώ να μπω στο γραφείο μου […] The post Πλεύρης για Πολάκη: Χυδαία η επίθεση που μου έκανε appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πλεύρης: «Χυδαία η επίθεση που μου έκανε o Πολάκης»

Στο περιστατικό με τις διαμαρτυρίες υγειονομικών έξω από το σπίτι του αναφέρθηκε υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Ο υπουργός εξέφρασε την οργή και την αγανάκτηση του, ενώ χαρακτήρισε «χυδαία» την επίθεση του που του έκανε ο

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους