Νέο «γιοκ» Ερντογάν για συνάντηση με Μητσοτάκη
12:16 - 28/06/2022
Προανήγγειλε τετ α τετ με Μπάιντεν. «Δεν πρόκειται να συναντηθώ με τον Μητσοτάκη, το έχω πει. Δεν παρακολουθείτε τι έχω πει. Αυτή η πόρτα έκλεισε» τόνισε σε νέες προκλητικές δηλώσεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε ότι είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο
Το άρθρο Νέο «γιοκ» Ερντογάν για συνάντηση με Μητσοτάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ερντογάν για σύνοδο ΝΑΤΟ: Δεν θα συναντηθώ με Μητσοτάκη
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε λίγο πριν από την αναχώρησή του για τη Μαδρίτη, όπου πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής των ηγετών των χωρών του ΝΑΤΟ, ότι δεν πρόκειται να συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΝΑΤΟ: Μακρόν και Ερντογάν θα συναντηθούν στη Μαδρίτη
Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλουν πολλοί από τους ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ να πείσουν την Τουρκία να μην μπλοκάρει την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας
The post ΝΑΤΟ: Μακρόν και Ερντογάν θα συναντηθούν στη Μαδρίτη appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΝέο «γιόκ» από τον Ερντογάν: Δεν είναι δυνατόν να έχω συνάντηση με το Μητσοτάκη
Απέκλεισε για ακόμη μια φορά το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατά την αναχώρησή του ξεκαθάρισε πως το ενδεχόμενο διμερούς…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr