Ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας – Καλείται για κατάθεση

11:12 - 29/06/2022

Για ανωμοτί κατάθεση (με την ιδιότητα της υπόπτου) καλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση των ανθρωποκτονιών της Ίριδας και της Μαλένας. Οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοναδική ύποπτη για τη δολοφονία των δύο κοριτσιών είναι η μητέρα των παιδιών. Συγκεκριμένα, ... Περισσότερα To άρθρο Ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας – Καλείται για κατάθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλείται ως ύποπτη η Ρουλά Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Κλήση σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης απέστειλε η εισαγγελία στη Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφορικά με τους θανάτους των δύο παιδιών της Μαλένα και Ίριδα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας

Οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι […] The post Ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Υποπτη και για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης. Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας The post Υποπτη και για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Καλείται ως ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Για ανωμοτί κατάθεση (με την ιδιότητα της υπόπτου) καλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση των ανθρωποκτονιών της Ίριδας και της Μαλένας....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Καλείται ως ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Ύποπτη η Ρ. Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ύποπτη η Ρ. Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδαςvdounis Wed, 29/06/2022 - 11:34

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Εισαγγελείς για Πάτρα: Μόνη ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Μαλένας και της Ίριδας

Για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας η μόνη ύποπτη είναι η ίδια τους η μητέρα

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται για κατάθεση.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας – Καλείται για κατάθεση

Ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας – Καλείται για κατάθεση 29/06/2022 Για ανωμοτί κατάθεση (με την ιδιότητα της υπόπτου) καλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση των ανθρωποκτονιών της Ίριδας και της Μαλένας. Οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοναδική ύποπτη για τη δολοφονία των δύο κοριτσιών είναι η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, οι δύο εισαγγελείς διαβίβασαν παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν ανωμοτί κατάθεση από την ήδη προφυλακ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται ως ύποπτη για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Με την ιδιότητα της ύποπτης διάπραξης δολοφονικών ενεργειών σε βάρος και των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, καλείται πλέον να δώσει εξηγήσεις μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται και για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρη της Τζωρτζίνας η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εισαγγελείς Πρωτοδικών κ.κ. Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου , αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας που σχημάτισαν αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας σχετικά με τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοναδική ύποπτη είναι η ίδια η μητέρα

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας – Καλείται για κατάθεση

Για ανωμοτί κατάθεση (με την ιδιότητα της υπόπτου) καλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση των ανθρωποκτονιών της Ίριδας και της Μαλένας. Οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοναδική ύποπτη για τη δολοφονία των δύο κοριτσιών είναι η μητέρα των […] The post Ύποπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας – Καλείται για κατάθεση appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι