Φαίη Σκορδά: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Βασίλη Κικίλια – «Ό,τι λέω το λέω πάντα από καρδιάς, δεν έχω κανένα όφελος»

19:48 - 29/06/2022

Το πλατό της εκπομπής «Πρωινό» πέρασε ο Βασίλης Κικίλιας το πρωί της Τετάρτης (29/06) και λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη του, η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά θέλησε να πει δυο λόγια «από καρδιάς», όπως τόνισε, για τον υπουργό. Η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε δημόσια τον Βασίλη Κικίλια για το ενδιαφέρον που είχε δείξει σε υποθέσεις οι οποίες έχρηζαν προσοχής. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως: «Όταν ήταν ο Βασίλης υπουργός -εγώ ξέρετε πως ότι λέω το λέω πάντα από καρδιάς, δεν έχω κανένα όφελος και όταν αισθάνομαι ότι θέλω να πω κάτι το λέω και ρισκάρω- για κάποιες υποθέσεις που δεν ήταν δικοί μου γνωστοί, δεν ήταν καν συγγενείς μου, αλλά έφτασαν στα αφτιά μου περιπτώσεις που πραγματικά χρει

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας