Γη της Ελιάς: Όλα όσα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

21:02 - 29/06/2022

Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γη της Ελιάς: Όλα όσα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Γη της Ελιάς: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του A’ κύκλου – Τι θα δούμε

Η ευτυχής κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα. Το δραματικό τέλος μιας ολέθριας σχέσης. Η αναπάντεχη σύλληψη ενός προσώπου υπεράνω υποψίας.

Διαβάστε το στο

Η Γη της Ελιάς: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του A’ κύκλου

Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες για τον γάμο κορυφώνονται...

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η γη της ελιάς – Spoiler: Το δραματικό τέλος μιας ολέθριας σχέσης θα γραφτεί στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Η ευτυχής κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα. Το δραματικό τέλος μιας ολέθριας σχέσης. Η αναπάντεχη σύλληψη ενός προσώπου υπεράνω υποψίας. Η πλοκή κορυφώνεται απόψε στις 21:00, στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς». Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Ο Στάθης, αμήχανος, ρωτά ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. H Βασιλική στρώνει νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν. Ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μια νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί. Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στη «Γη της ελιάς» στο Meg

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Γη της Ελιάς: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του A’ κύκλου – Τι θα δούμε

Η πλοκή κορυφώνεται απόψε στις 21:00, στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς».  

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Spoiler «Η Γη της Ελιάς»: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του A’ κύκλου

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο για φέτος, της επιτυχημένους σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Διαβάστε το στο vita.gr

Η Γη της Ελιάς: Σε άθλια κατάσταση η Ευτυχία μετά τον φόνο

Η Ευτυχία σφάζει τον Ανέστη απόψε στo τελευταίο επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Σε άθλια κατάσταση η ηρωίδα λίγο μετά τον φόνο! The post Η Γη της Ελιάς: Σε άθλια κατάσταση η Ευτυχία μετά τον φόνο appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»