Deal: Σήμερα η πρεμιέρα του στον Alpha

15:00 - 13/01/2020

Deal: Σήμερα η πρεμιέρα του στον Alpha - Ο Χρήστος Φερεντίνος απαντά για την διακοπή και την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιούΣήμερα τo Deal επιστρέφει στον Alpha και ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν καλεσμένος στο Happy Day. Ο παρουσιαστής απάντησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τόσο για την απόφαση να σταματήσει το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι το περασμένο καλοκαίρι, όσο και για την αποψινή πρεμιέρα του.  «Θα μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν ήμουν από αυτούς που έλεγα 100% θέλω να αφήσουμε το Deal. Από την άλλη, είμαι της άποψης ότι όταν κάνεις κάτι και πάει καλά, καλύτερα να το σταματήσεις όταν πηγαίνει πολύ καλά παρά όταν πέφτει. Υπήρχε συζήτηση για να μην κουραστεί το ίδιο το προϊόν και ο κόσμος, καλύτερα να

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά