Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη»
15:58 - 30/06/2022
«Η Άντζελα είναι ευτυχισμένη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη την καλεσμένη της, Άντζελα Γκερέκου, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της […]
The post Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος»
Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτά της με τον αείμνηστο τραγουδιστή, αλλά και την απώλειά του που της στοίχισε πολύ
Διαβάστε το στο Άντζελα Γκερέκου: Η ζωή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη – «Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών»
Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» του Mega, το μεσημέρι της Πέμπτης (30/06). Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν η καλεσμένη της είναι ευτυχισμένη και η απάντηση που πήρε από την ηθοποιό ήταν άκρως συγκινητική και φυσικά αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 19 Ιουλίου 2021. «Η Άντζελα είναι ευτυχισμένη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη την Άντζελα Γκερέκου. Η απάντηση της ηθοποιού ήταν φορτισμένη συναισθηματικά. «Η Άντζελα, με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω δυνατά μέσα μου και που με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, τα καλοδεχόμουν πά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη»
Η Άντζελα Γκερέκου το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και εκτός από τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς, μίλησε και για το πώς είναι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΆντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη»
"Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης Βοσκόπουλος, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί", εξομολογείται η Άντζελα Γκερέκου.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη»
Στην Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε σήμερα συνέντευξη η Άντζελα Γκερέκου.Στην Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε σήμερα συνέντευξη η Άντζελα Γκερέκου.«Η Άντζελα είναι ευτυχισμένη;», ρώτησε η παρουσιάστρια την καλεσμένη της. «Η Άντζελα, με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω δυνατά μέσα μου και που με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, τα καλοδεχόμουν πάντοτε, και με την οικογένεια μου και με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη»
Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας για τον ρόλο της στη Γη της
To άρθρο Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Άντζελα Γκερέκου είπε στην Ελένη Μενεγάκη πως η ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλου ήταν ανεπανάληπτη
Η πρώτη συνέντευξη που αναφέρεται σε εκείνον μετά τον θάνατό του, ο τρόπος με τον οποίο βρίσκει τη δύναμη να ξεπερνά τις δυσκολίες και οι αποκαλύψεις για τον ρόλο της στη Γη της ελιάς.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΆντζελα Γκερέκου: Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη
Η Άντζελα Γκερέκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ μίλησε για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς αλλά και τη ζωή της μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου. Είπε η Άντζελα Γκερέκου: “Με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω […]
The post Άντζελα Γκερέκου: Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr