Motor Oil: Συμφωνία για την πώληση του 50% του Alpha- Στα 40,5 εκατ. ευρώ το τίμημα

20:40 - 30/06/2022

Σε συμφωνία με την Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας με έδρα Λουξεμβούργο, για τη μεταβίβαση μετοχών της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, προχώρησε η Motor Oil, όπως ανακοίνωσε.Σε συμφωνία με την Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας με έδρα Λουξεμβούργο, για τη μεταβίβαση μετοχών της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, προχώρησε η Motor Oil, όπως ανακοίνωσε.Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση: H ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της κυπριακή εταιρεία ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED, σύναψε με την εταιρεία PRIMOS MEDIA S.a.r.l. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Alpha: Συμφωνία για την πώληση του 50% του σταθμού

Σε συμφωνία με την Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας με έδρα Λουξεμβούργο, για τη μεταβίβαση μετοχών της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, προχώρησε η Motor Oil.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Alpha: Συμφωνία για την πώληση του 50% του σταθμού

Η εταιρεία Motor Oil πορχώρησε σε συμφωνία με την Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας με έδρα Λουξεμβούργο, για τη μεταβίβαση μετοχών της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, μετά από τις μεταβιβάσεις πουπραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις θυγατρικές, η άμεση και έμμεση συμμετοχή τους στην εταιρεία διαμορφώνεται στο 50%. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση: H ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της κυπριακή εταιρεία ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED, σύναψε με την εταιρεία PRIMOS MEDIA S.a.r.l. (έδρα Λουξεμβούργο – θυγατρική επενδυτικής εταιρείας) ιδιωτικό συμφωνητικό με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2022. Με το εν λόγω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Alpha: Συμφωνία για την πώληση του 50% του σταθμού

H Motor Oil προχώρησε σε συμφωνία με την Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας με έδρα Λουξεμβούργο, για τη μεταβίβαση μετοχών της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η άμεση και έμμεση συμμετοχή των θυγατρικών στην εταιρεία διαμορφώνεται στο 50%. Η ανακοίνωση H ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της κυπριακή εταιρεία ΜΕDIAMAX HOLDINGS […] Το άρθρο Alpha: Συμφωνία για την πώληση του 50% του σταθμού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Motor Oil: Στην Primos Media το 50% του Alpha έναντι 41 εκατ. ευρώ

H ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της κυπριακή εταιρεία ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED, σύναψε με την εταιρεία PRIMOS MEDIA S.a.r.l. (έδρα Λουξεμβούργο – θυγατρική επενδυτικής εταιρείας) ιδιωτικό συμφωνητικό με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2022. Με το εν λόγω ιδιωτικό συμφωνητικό συμφωνήθηκε η πώληση και μεταβίβαση από την ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED στην PRIMOS MEDIA S.a.r.l.: […] The post Motor Oil: Στην Primos Media το 50% του Alpha έναντι 41 εκατ. ευρώ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Alpha: Συμφωνία για την πώληση του 50% του σταθμού

H Motor Oil προχώρησε σε συμφωνία με την Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας με έδρα Λουξεμβούργο, για τη μεταβίβαση μετοχών […] The post Alpha: Συμφωνία για την πώληση του 50% του σταθμού appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Motor Oil: Πούλησε το 50% του Alpha για 41.497 εκατ. ευρώ

Η μεταβίβαση των μετοχών έγιναν στην PRIMOS MEDIA S.a.r.l., θυγατρική επενδυτικής εταιρείας με έδρα το Λουξεμβούργο The post Motor Oil: Πούλησε το 50% του Alpha για 41.497 εκατ. ευρώ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Motor Oil: Συμφωνία για την πώληση του 50% του Alpha – Στα 40,5 εκατ. ευρώ το τίμημα

Αγοραστής του 50% της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση, η Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας, με έδρα στο Λουξεμβούργο Σε συμφωνία με την Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας με έδρα Λουξεμβούργο, για τη μεταβίβαση μετοχών της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, προχώρησε η Motor Oil. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά τις μεταβιβάσεις που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις θυγατρικές, η άμεση και έμμεση συμμετοχή τους στην εταιρεία διαμορφώνεται στο 50%. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση: H ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της κυπριακή εταιρεία ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED, σύναψε με την εταιρεία PRIM

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Τσιμτσιλή σε Μαρτάκη: «Ο Φραγκολιάς είχε τον φόβο ότι αν ποτέ έφευγε, θα τον αντικαθιστούσαμε με σένα»

Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να αυξήσει τα ποσοστά του στις ευρωεκλογές και να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα

Στέφανος Κασσελάκης: Ο ξάδελφός του, Βασίλης στην κούρσα για υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μαρίνα Σάττι: Λύγισε όταν ρωτήθηκε σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της στην Eurovision

Ο Έλον Μασκ για την Ελλάδα: Χώρα σε πληθυσμιακή κατάρρευση λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων

Στέλιος Παρλιάρος: «Φοβόντουσαν κάποιοι ότι θα τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά, λόγω του Billy Bo»