Αλέξης Κούγιας κατά Μάριου Αθανασίου: «Θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο»

10:54 - 01/07/2022

Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις εξελίξεις στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ […] The post Αλέξης Κούγιας κατά Μάριου Αθανασίου: «Θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου

«Ο Μάριος Αθανασίου θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο», λέει ο Αλέξης Κούγιας. Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στο Πρωινό. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις εξελίξεις στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ απάντησε και για τον Μάριο Αθανασίου. «Δεν με εξέπληξε καθόλου η πρόταση του εισαγγελέα. Οι εισαγγελείς προτείνουν, δεν αποφασίζουν. Ο συγκεκριμένος ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αλέξης Κούγιας για Μάριο Αθανασίου: «Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου, θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο μετά την εισαγγελική πρόταση για To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Μάριο Αθανασίου: «Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου, θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αλέξης Κούγιας κατά Μάριου Αθανασίου: «Θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο»

«Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου» είπε ο γνωστός ποινικολόγος

Διαβάστε το στο news.gr

Κούγιας για Αθανασίου: "Θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο"

"Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο