Αλέξης Κούγιας κατά Μάριου Αθανασίου: «Θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο»
10:54 - 01/07/2022
Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις εξελίξεις στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ […]
The post Αλέξης Κούγιας κατά Μάριου Αθανασίου: «Θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας: Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου
«Ο Μάριος Αθανασίου θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο», λέει ο Αλέξης Κούγιας. Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στο Πρωινό. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις εξελίξεις στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ απάντησε και για τον Μάριο Αθανασίου. «Δεν με εξέπληξε καθόλου η πρόταση του εισαγγελέα. Οι εισαγγελείς προτείνουν, δεν αποφασίζουν. Ο συγκεκριμένος ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας για Μάριο Αθανασίου: «Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου, θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο»
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο μετά την εισαγγελική πρόταση για
To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Μάριο Αθανασίου: «Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου, θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξης Κούγιας κατά Μάριου Αθανασίου: «Θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο»
«Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου» είπε ο γνωστός ποινικολόγος
Διαβάστε το στο news.gr