Επίδομα βενζίνης: Πότε θα πληρωθεί το fuel pass 2

12:50 - 01/07/2022

Το άνοιγμα της πλατφόρμας εκτιμάται ότι θα γίνει στο τέλος του επόμενου μήνα δηλαδή Ιούλιο, ενώ η καταβολή του επιδόματος βενζίνης έως 100 ευρώ -fuel pass εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου. Το συνολικό ποσό της οικονομικής διευκόλυνσης κυμαίνεται από 45 έως 100 ευρώ ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και του τόπου κατοικίας του δικαιούχου καθώς […] The post Επίδομα βενζίνης: Πότε θα πληρωθεί το fuel pass 2 appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-dimosio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίδομα βενζίνης: Πότε θα πληρωθεί το fuel pass 2

Ψηφίστηκε η τροπολογία για το νέο επίδομα βενζίνης, το fuel pass 2. Μία πλατφόρμα που αναμένεται να ανοίξει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και να πληρωθεί στις αρχές Αυγούστου, με το μεγάλο κύμα εκδρομέων. Το συνολικό ποσό της οικονομικής διευκόλυνσης κυμαίνεται από 45 έως 100 ευρώ ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και του τόπου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Επίδομα βενζίνης: Ώρα για αιτήσεις – Πότε θα πληρωθεί το fuel pass 2

Επίδομα βενζίνης: Φτάνει η ώρα, μετά τη ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή, για το fuel pass 2. Οι τελευταίες πληροφορίες… Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και να πληρωθεί στις αρχές Αυγούστου, με το μεγάλο κύμα εκδρομέων Αργά το βράδυ της Τετάρτης κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το Fuel Pass […] Το άρθρο Επίδομα βενζίνης: Ώρα για αιτήσεις – Πότε θα πληρωθεί το fuel pass 2 εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-dimosio.gr

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Παράταση έως τις 17 Αυγούστου για την υποβολή αιτήσεων

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Παράταση έως τις 17 Αυγούστου για την υποβολή αιτήσεων

Πρόγραμμα επιδότησης νέων για τη δημιουργία επιχείρησης με κεφάλαιο κίνησης 14.800 ευρώ

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων στα ΙEK

ΑΣΕΠ 6Κ2022: Ολη η προκήρυξη για 66 μόνιμες προσλήψεις στο Υπ. Περιβάλλοντος

ΔΥΠΑ: Οριστικοί πίνακες κατάταξης για 58 Επαγγελματικές Σχολές ΕΠΑΣ Μαθητείας