#Επίδομα

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Αιτήσεις κτηματολόγιο 2020, επιστροφή φόρου, ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου

ekklisiaonline.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ : Για να καταστείτε δικαιούχος πρέπει να πατήσετε το κουμπί [Υποβολή Αίτησης]. Εάν πληροίτε τα κριτήρια του ΚΟΤ, εμφανίζεται και το όριο τετραμηνιαίας κατανάλωσης για τιμολόγηση με το ΚΟΤ που αιτηθήκατε. Στην αντίθετη περίπτωση, εμφανίζονται οι λόγοι απόρριψης αναλυτικά. Το άρθρο Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Αιτήσεις κτηματολόγιο 2020, επιστροφή φόρου, ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:40 07/08

Προνοιακά επιδόματα : Αιτήσεις για ΚΕΑ, επίδομα παιδιού Α21, επίδομα ενοικίου – ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

tilegrafimanews.gr
Προνοιακά επιδόματα : Αιτήσεις για ΚΕΑ, επίδομα παιδιού Α21, επίδομα ενοικίου – ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  – Άνοιξε η πλατφόρμα. ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλουν τη σχετική αίτηση. Εκείνοι οι οποίοι ήδη έχουν υποβάλει αίτημα για Επίδομα Παιδιού ή θα υποβάλουν αρχική […]
11:47 07/08

534 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Πληρωμή ΚΕΑ ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού, ΙΚΑ Συντάξεις Σεπτεμβρίου

ekklisiaonline.gr
ΕΠΙΔΟΜΑ 534 ΕΥΡΩ: Οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι που ανήκουν στους δικαιούχους της αποζημίωσης ειδικού σκοπού έχουν οριστεί από την ΚΥΑ και είναι οι εξής. Το άρθρο 534 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Πληρωμή ΚΕΑ ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού, ΙΚΑ Συντάξεις Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:28 07/08

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται αύριο Πέμπτη 6/8 – Πόσα παίρνουν

lamianow.gr
Lamianow.gr Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται αύριο Πέμπτη 6/8 – Πόσα παίρνουν Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται αύριο Πέμπτη 6/8 – Πόσα θα παρούν. Αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι. Πιστώνονται αύριο στους λογαριασμούς 2.361 εργαζομένων η αποζημίωση ειδικού σκοπού. Ειδικότερα θα πληρωθούν τόσο την αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους ως 534 ευρώ ανάλογα με τις ημέρες αναστολής αλλά και 265 εργαζόμενοι θα πληρωθούν την αποζημίωση ειδικού […] Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται αύριο Πέμπτη 6/8 – Πόσα παίρνουν Lamianow.gr
22:53 06/08

Μάθε εάν δικαιούσαι το ΚΕΑ , επίδομα παιδιού Α21, ΟΑΕΔ επιδόματα

tilegrafimanews.gr
Μάθε εάν δικαιούσαι το  ΚΕΑ , επίδομα παιδιού Α21, ΟΑΕΔ επιδόματα – Άνοιξε πάλι η πλατφόρμα.ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλουν τη σχετική αίτηση. Εκείνοι οι οποίοι ήδη έχουν υποβάλει αίτημα για Επίδομα Παιδιού ή θα υποβάλουν αρχική αίτηση ως τα […]
12:47 06/08

Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον: ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21, 534 ευρώ ΚΕΑ, ενοικίου

ekklisiaonline.gr
Ο αρχικός προϋπολογισμός του «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» ανέρχεται σε 850 εκατ. ευρώ και το πρόγραμμα, όπως προαναφέρθηκε, θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Το ποσό θα προέλθει από πόρους του τρέχοντος και νέου ΕΣΠΑ καθώς και άλλα κοινοτικά κονδύλια που αναμένονται στο μέλλον, ώστε η δράση – που είναι προσαρμοσμένη στις νέες απαιτήσεις και ανάγκες των ελληνικών νοικοκυριών – να είναι διαρκώς ανοιχτή και να υπάρχει δυνατότητα για συνεχή υποβολή προτάσεων. Το άρθρο Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον: ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21, 534 ευρώ ΚΕΑ, ενοικίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:58 06/08

Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τις αναστολές Σεπτεμβρίου

el.gr
Σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας ενδέχεται να τεθούν επιχειρήσεις εξαιτίας κορωνοϊού, με τους εργαζόμενους να δικαιούνται το επίδομα. Το άρθρο Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τις αναστολές Σεπτεμβρίου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
08:51 06/08

Ορίζοντας διετίας στα ΕΦΑΠΑΞ: Επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου- ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού

ekklisiaonline.gr
ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ: Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού, παρόλο που δεν έχουν υποβάλλει τη φετινή δήλωση φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2019 (έντυπο Ε1), θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet. Το άρθρο Ορίζοντας διετίας στα ΕΦΑΠΑΞ: Επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου- ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:55 05/08

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ: Επίδομα 534 ευρώ Ιουλίου, Επιδότηση δανείου πλατφόρμα- ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

ekklisiaonline.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: Στο νέο πρόγραμμα - γέφυρα μπορούν να ενταχθούν φυσικά πρόσωπα - εργαζόμενοι σε κλάδους που έχουν πληγεί, άνεργοι που λαμβάνουν έκτακτη στήριξη και ελεύθεροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε πληγέντες κλάδους. Το άρθρο ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ: Επίδομα 534 ευρώ Ιουλίου, Επιδότηση δανείου πλατφόρμα- ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:34 05/08

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα για τον Ιούλιο – Αναλυτικά τα ποσά

spoilers
Η αποζημίωση ειδικού σκοπού αφορά τους εργαζόμενους που βρέθηκαν σε αναστολή εργασίας τον Ιούλιο.             Από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου ως και την Τετάρτη 12 Αυγούστου θα κατατεθεί η αποζημίωση ειδικοί σκοπού στους εργαζομένους που βρέθηκαν σε καθεστώς αναστολής εργασίας για τον Ιούλιο. Από την πλευρά των εργοδοτών θα πρέπει να καταθέσουν τις συγκεκριμένες αιτήσεις ως και την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Έτσι, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να λάβουν το επίδομα, το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 534 ευρώ, αν δεν εργάστηκαν καμία ημέρα του Ιουλίου.         Αναστολή εργασίας για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο Όσον αφορά τους εργαζόμενους οι οποίοι θα βρεθούν σε αναστολή εργασίας τον Αύγουστο, οι
22:29 04/08

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα ορεινών περιοχών: Άνοιξε η πλατφόρμα επιδότησης δανείων

ekklisiaonline.gr
Για όσους πολίτες δεν έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για το έτος 2019, η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ανοίγει και θα παραμείνει στη διάθεση των δικαιούχων έως τις 31 Αυγούστου 2020. Για τους πολίτες που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για το έτος 2020, η πλατφόρμα θα ανοίξει την 1η Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει διαθέσιμη έως και τις 30 Οκτωβρίου. Το άρθρο ΟΠΕΚΑ – Επίδομα ορεινών περιοχών: Άνοιξε η πλατφόρμα επιδότησης δανείων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:10 04/08

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ: ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου, ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού

ekklisiaonline.gr
Τη νέα μορφή τη σηματοδοτεί κατ’ αρχάς η μετονομασία του σε «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» καθώς η δημοφιλής δράση με τα ποσοστά επιδότησης έως και 70% και τα άτοκα δάνεια θα δίνει τη δυνατότητα διεκδίκησης χρηματοδότησης και πρόσθετες παρεμβάσεις, που θα φέρνουν ενεργειακή αυτονομία. Το άρθρο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ: ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου, ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:08 04/08

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ: ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου, επιδότηση δανείου, επικουρικές συντάξεις ΙΚΑ

ekklisiaonline.gr
ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ : Η καταβολή του ποσού στους δικαιούχους πραγματοποιείται έπειτα από έγκριση, με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, ώστε να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση του επιδόματος ενοικίου (στέγασης). Το άρθρο ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ: ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου, επιδότηση δανείου, επικουρικές συντάξεις ΙΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:52 03/08

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τα 1.000 ευρώ

neolaia.gr
Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Αυτή είναι η νέα προθεσμία αιτήσεων για τα 1.000 ευρώ
13:17 03/08

Αίτηση για προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ : ΚΕΑ, επίδομα παιδιού Α21, ΟΠΕΚΕΠΕ

tilegrafimanews.gr
Αίτηση για προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ : ΚΕΑ, επίδομα παιδιού Α21, ΟΠΕΚΕΠΕ – Ολες οι απαραίτητες πληροφορίες. ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλουν τη σχετική αίτηση. Εκείνοι οι οποίοι ήδη έχουν υποβάλει αίτημα για Επίδομα Παιδιού ή θα υποβάλουν αρχική αίτηση ως […]
12:26 03/08

ΒΡΕΧΕΙ 600 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21

ekklisiaonline.gr
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ:Συγκεκριμένα ως επιλέξιμοι θα θεωρούνται οι εξής δανειολήπτες: Φυσικά πρόσωπα εργαζόμενοι σε κλάδους που έχουν πληγεί, άνεργοι που λαμβάνουν έκτακτη στήριξη, ελεύθεροι επαγγελματίες σε πληγέντες κλάδους. Το άρθρο ΒΡΕΧΕΙ 600 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:59 03/08

ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΑ: Επίδομα παιδιού α21- ΕΦΚΑ Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2020

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ειδική ενίσχυση των αιγοπροβατοτρόφων να μην προλαβαίνει τις Αυγουστιάτικες διακοπές των τεχνοκρατών των Βρυξελλών, πράγμα που σημαίνει ότι η σχετική έγκριση δεν μπορεί να έλθει πριν το τέλος Αύγουστου, επομένως η καταβολή των 4 ευρώ πάει για τον Σεπτέμβριο. Αντίστοιχα η τελευταία ενημέρωση για την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης λέει ότι το υπουργείο έκρινε πως η αναστάτωση που θα επιφέρει στις υπηρεσίες που εμπλέκονται γύρω από το θέμα θα είναι μεγαλύτερη από το όφελος που θα έχουν οι δικαιούχοι αγρότες, επομένως οδηγείται κανονικά για τον Οκτώβριο. Το άρθρο ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΑ: Επίδομα παιδιού α21- ΕΦΚΑ Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2020 εμφανίστη
15:47 02/08

RED ALERT σε συντάξεις και επιδόματα: 534 ευρώ, ΚΕΑ ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21

ekklisiaonline.gr
ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ : Η πληρωμή μηνός Ιουλίου 2020 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 30 Ιουνίου 2020 και έχει εγκριθεί) του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» (πρώην ΚΕΑ) θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιουλίου 2020 δηλαδή την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020. Το άρθρο RED ALERT σε συντάξεις και επιδόματα: 534 ευρώ, ΚΕΑ ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:13 02/08

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού Α21: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

NewsBomb
ΟΠΕΚΑ - Όλες οι ειδήσεις: Άνοιξε, την Παρασκευή, 31 Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού προκειμένου…
05:24 02/08

Επίδομα 534 ευρώ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ : Ποιοι πληρώνονται σήμερα

ekklisiaonline.gr
ΕΠΙΔΟΜΑ 534 ΕΥΡΩ : Η προθεσμία που δόθηκε όμως στην καταβολή των αιτήσεων έφερε αλλαγή και στην ημερομηνία της πληρωμής. Το άρθρο Επίδομα 534 ευρώ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ : Ποιοι πληρώνονται σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:49 01/08

Ποια επιδόματα παίρνουν παράταση: ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού, ενοικίου, πληρωμή 534 ευρώ

ekklisiaonline.gr
Επιχειρήσεις - εργοδότες των συγκεκριμένων κλάδων μπορούν να παρατείνουν την αναστολή των συμβάσεων εργασίας μέρους ή του συνόλου των εργαζομένων τους (λόγω COVID-19), ή να θέσουν για πρώτη φορά σε αναστολή συμβάσεις εργασίας μέρος ή το σύνολο του προσωπικού τους για το επόμενο δίμηνο (έως τις 30/9/2020). Το άρθρο Ποια επιδόματα παίρνουν παράταση: ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού, ενοικίου, πληρωμή 534 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:34 01/08

Επίδομα παιδιού: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για τις αιτήσεις

lamianow.gr
Lamianow.gr Επίδομα παιδιού: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για τις αιτήσεις Άνοιξε σήμερα, Παρασκευή, 31 Ιουλίου ξανά η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις ή τυχόν τροποποιήσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός. Η πλατφόρμα είχε προσωρινά κλείσει στις 17 Ιουλίου, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή. Το Επίδομα Παιδιού υπολογίζεται με βάση […] Επίδομα παιδιού: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για τις αιτήσεις Lamianow.gr
23:11 31/07

Επίδομα 800 ευρώ: Αιτήσεις έως 31 Αυγούστου για καλλιτέχνες και δημιουργούς

lamianow.gr
Lamianow.gr Επίδομα 800 ευρώ: Αιτήσεις έως 31 Αυγούστου για καλλιτέχνες και δημιουργούς Παρατείνονται μέχρι τις 31 Αυγούστου οι προθεσμίας υποβολής αιτημάτων στήριξης των ειδικών κατηγοριών εργαζομένων στον πολιτισμό. Αιτήσεις στην πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr οι εξής κατηγορίες δικαιούχων: Εργαζόμενοι καλλιτέχνες, δημιουργοί και επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού οι οποίοι απασχολήθηκαν: με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου με συμβατικό χρόνο λήξης εντός του χρονικού διαστήματος από 15/2/2020 έως και […] Επίδομα 800 ευρώ: Αιτήσεις έως 31 Αυγούστου για καλλιτέχνες και δημιουργούς Νewsroom
17:02 31/07

Αιτήσεις Α21: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

ieidiseis.gr
Για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.Από σήμερα, 31 Ιουλίου 2020, επαναλειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Επίδομα Παιδιού, Α21» προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις ή τυχόν τροποποιήσεις. Η πλατφόρμα είχε προσωρινά κλείσει στις 17 Ιουλίου, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή. Το Επίδομα Παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020 και σύμφωνα με την τελευταία εκκαθαριστική φορολογική δήλωση. Σήμερα επίσης, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, καταβάλλεται η 3η διμηνιαία δόση του 2020 για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Υπενθυμίζεται προς όλους τους ενδιαφερομέν
14:20 31/07

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Καίγεται δασική έκταση στην Επίδαυρο

tilegrafimanews.gr
ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Καίγεται δασική έκταση στην Επίδαυρο – Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ειδήσεις: Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Κολιάκι του δήμου Επιδαύρου το πρωί της Παρασκευής (31/07) Άμεσα κινητοποιήθηκαν 41 πυροσβέστες, 13 οχήματα. Πληρωμές Ιουλίου – Αυγούστου: Συντάξεις, Επίδομα παιδιού Α21, ΚΕΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ Αύξηση από 50 στο 70% στις προσωρινές συντάξεις – […]
12:02 31/07

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load