Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στην πρόβα, ήταν ο συνάδελφος με το μποξεράκι, μου ζήτησε να γδυθώ»
11:02 - 02/07/2022
Η Σοφία Παυλίδου σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου, μιλάει -μεταξύ άλλων- για τη […]
The post Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στην πρόβα, ήταν ο συνάδελφος με το μποξεράκι, μου ζήτησε να γδυθώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στην πρόβα, ήταν ο συνάδελφος με το μποξεράκι, μου ζήτησε να γδυθώ»
Τι είπε η ηθοποιός για τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά και το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει η Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στην πρόβα, ήταν με ένα μποξεράκι και μου ζήτησε να γδυθώ»
Σοφία Παυλίδου: Η ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας τηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοφία Παυλίδου: Για κάποιους συναδέλφους ήμουν η 'εύκολη' - Μου ζητούσαν να γδυθώ
'Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από πολλούς συναδέλφους', δήλωσε η Σοφία Παυλίδου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣοφία Παυλίδου: «Πήγα στην πρόβα, ήταν ο συνάδελφος με το μποξεράκι και μου ζήτησε να γδυθώ»
H Σοφία Παυλίδου μίλησε για τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά και τη σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας της. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και εξήγησε αν στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της καριέρας ένιωθε πιο προστατευμένη εξαιτίας της σχέσης της με τον Χρήστο Φερεντίνο. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr