Οι Βορειοκορεάτες «τάραξαν στην κλωτσιά» τους Νοτιοκορεάτες στον μεταξύ τους αγώνα: «Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς»
08:28 - 18/10/2019
Όπως αναμενόταν το παιχνίδι Βόρειας με Νότια Κορέα ήταν ιδιαίτερο, αλλά για όλους του λάθος λόγους.
Σε αποκαλύψεις-καταγγελίες για όσα συνέβησαν στον αγώνα-μυστήριο ανάμεσα στις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου Βόρειας Κορέας-Νότιας Κορέας στην Πιονγιάνγκ για τα προκριματικά του Μουντιάλ προχώρησαν οι νοτιοκορεάτες ποδοσφαιριστές.
Σημειώνεται ότι ο αγώνας της περασμένης Τρίτης έληξε ισόπαλος 0-0 με το γήπεδο Κιμ Ιλ-σουνγκ να είναι άδειο από θεατές και χωρίς να υπάρχει καμια δημοσιογραφική κάλυψη.
Σύμφωνα με τον μάνατζερ της εθνικής ομάδας της Νότιας Κορέας, Τσόι Γιούνγκ-ιλ, οι αντίπαλοι «έπαιζαν πόλεμο» χρησιμοποιώντας αγκώνες και γόνατα όταν πηδούσαν στον αέρα για τη μπάλα. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr