Μπαρτζώκας:"Σε ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα"

17:38 - 13/01/2020

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και έκανε λόγο για επαγγελματική και όχι συναισθηματική απόφαση. Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση: «Το ότι είδα γνωστά πρόσωπα, με χαροποιεί. Δεν είναι όμως τίποτα ίδιο με όταν έφυγα. Δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο, τώρα ήρθε με πολύ καλύτερο. Δεν υπάρχουν τα ίδια πρόσωπα με εξαίρεση τρεις παίκτες. Πιο πολύ στα γραφεία είναι ίδια τα άτομα. Κι εγώ δεν είμαι ίδιος με αυτό που ήμουν πριν από πέντε χρόνια. Πιο δύσκολη ήταν η προηγούμενη φορά που ήρθα, γιατί ο Ολυμπιακός τότε ήταν πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ τώρα δεν είναι τόσο καλά. Η απόφασή

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπαρτζώκας: «Σε ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και έκανε λόγο για επαγγελματική και όχι συναισθηματική απόφαση.

Διαβάστε το στο real.gr

Μπαρτζώκας: Σε ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και έκανε λόγο για επαγγελματική και όχι συναισθηματική απόφαση. Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση: «Το ότι είδα γνωστά πρόσωπα, με χαροποιεί.

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)