Νίκος Γκάλης: Η συγκίνηση του θρύλου του μπάσκετ όταν είδε την κόρη του πρωταθλήτρια Ευρώπης - Τι λέει για Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ
13:30 - 04/07/2022
Η ζωή τελικά κάνει κύκλους. Ο Νίκος Γκάλης έκανε όλους τους Ελληνες να δακρύσουν με τις επιτυχίες της εθνικής ομάδας και τώρα ήταν η σειρά του ίδιου να πανηγυρίσει με δάκρυα στα μάτια, την επιτυχία μιας άλλης ομάδας.
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Γκάλης: Η συγκίνηση του θρύλου του μπάσκετ όταν είδε την κόρη του πρωταθλήτρια Ευρώπης
Νίκος Γκάλης: «Είμαι πολύ υπερήφανος ως πατέρας που η κόρη μου και φυσικά όλη η ομάδα, μπόρεσε να ζήσει αυτά που έζησα εγώ ως αθλητής».
Διαβάστε το στο neolaia.grΗ συγκίνηση του Νίκου Γκάλη όταν βλέπει την κόρη του πρωταθλήτρια Ευρώπης
Η συγκίνηση του Νίκου Γκάλη όταν βλέπει την κόρη του πρωταθλήτρια Ευρώπης Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού αθλητισμού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου και ευτύχησε να δει την κόρη του να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης Στιγμές συγκίνησης, μοναδικής χαράς και υπερηφάνειας έζησε ο Νίκος Γκάλης. Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού αθλητισμού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, το γήπεδο που […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr