Πέθανε η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου: «Πέταξες κι εσύ στον ουρανό» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας
14:20 - 04/07/2022
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7). «Αννούλα μου γλυκιά πέταξες κι εσύ στον ουρανό! Βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από την νέα απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού και φίλης μας ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ, μοναδικής ερμηνεύτριας κλασσικών ρόλων, η απόλυτη ραψωδός των Ομηρικών επών που τα απήγγειλε από μνήμης, σπουδαία δασκάλα ηθοποιώ. Σύζυγος του επίσης σπουδαίου δασκάλου Βίκου Παπακωνσταντινου και μητέρα του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, από τις τελευταίες επιζώσες συμμαθήτριές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η γλυκιά μου Άννα που στην αρχή της καριέρας μου βρεθήκαμε συνοδοιπόρο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέθανε η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου. Την είδηση για τον θάνατό της έκανε ο γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο instagram. Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο facebook: Αννούλα μου γλυκειά πέταξες κι εσύ στον ουρανό! Βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από την νέα απώλεια της σπουδαίας ... Περισσότερα
To άρθρο Πέθανε η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πέθανε η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου. Την είδηση για τον θάνατό της έκανε ο γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο instagram....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Πέθανε η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Διαβάστε το στο sinidisi.gr