Ολονύκτια μάχη των πυροσβεστών με τη φωτιά στην Ιτέα

23:14 - 04/07/2022

Οι πυρκαγιές στην Αχαΐα, στη Ζάκυνθο, στο Αγιο Ορος, στο Σχηματάρι, στην Ηλεία και στον Αραξο έχουν οριοθετηθεί και ελέγχονται. Στο Κρανίδι η εικόνα είναι καλή και εκτιμάται ότι θα ελεγχθεί μέσα στη νύχτα The post Ολονύκτια μάχη των πυροσβεστών με τη φωτιά στην Ιτέα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωκίδα: Ολονύκτια μάχη των πυροσβεστών στην Ιτέα

Στην πυρκαγιά της Φωκίδας που ξεκίνησε από τον Ελαιώνα από ιδιοκτησίες που δεν είχαν καθαριστεί κοντά στο Σερνικάκι, υπάρχει ενεργό μέτωπο δυτικά προς Ιτέα και έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις προς όλες τις πλευρές.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες στη Φωκίδα

Τεράστια κινητοποίηση Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες και εθελοντές, για να θέσουν υπό έλεγχο ορισμένα από τα μέτωπα της φωτιάς στην Άμφισσα. Εκμεταλλευόμενοι την ύφεση των καιρικών συνθηκών οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν την καταστροφική πορεία του μετώπου προς το Σερνικάκι, αλλά και την περιοχή του Προφήτη Ηλία. Ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί Το άρθρο Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες στη Φωκίδα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ολονύκτια μάχη των πυροσβεστών στην Ιτέα (βίντεο)

Στην πυρκαγιά της Φωκίδας που ξεκίνησε από τον Ελαιώνα από ιδιοκτησίες που δεν είχαν καθαριστεί κοντά στο Σερνικάκι, υπάρχει ενεργό μέτωπο δυτικά προς Ιτέα και έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις προς όλες τις πλευρές. Ο άνεμος έχει «πέσει» και εκτιμάται ότι μέχρι το πρωί θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση. https://youtu.be/5QM15aRENTA Μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας επιχειρούσαν από αέρος 5 CL215, 4 CL415, ενα PZL, 7 Air Tractors, 5 Erickson, ένα ΒΚ117 και 2 CHINOOK και εκτέλεσαν 33 πτήσεις! Από οχήματα συμμετείχαν 35 υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα, 15 βοηθητικά, και το όχημα Διοίκησης και ελέγχου των επιχειρήσεων “Ολύμπος”.  Επίσης έδωσαν και δίνουν μάχη με τις φλόγες 136 άτομα πυροσβεστικό προσωπικό: 100

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες στα μέτωπα της φωτιάς στην Άμφισσα

Η φωτιά εξακολουθεί να μαίνεται προς την Ιτέα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

25.04.2024

Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική κρίση

Το ιρλανδικό «Πράσινο Κύμα» που σαρώνει το Χόλιγουντ

Ο πρώην διευθυντής του Μουσείου Ουφίτσι θέλει να σώσει τη Φλωρεντία

Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2024

ΠΑΣΟΚ: Να τα χαίρονται τα κομπλιμέντα Στίγκα στον ΣΥΡΙΖΑ