ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού Α21: Δελτίο πληρωμών 5/7/2022 – Συντάξεις Αυγούστου 2022

11:20 - 05/07/2022

Ωστόσο προβλέπεται ότι μετά την υποβολή φορολογικών δηλώσεων θα επιστραφούν τα ποσά από τους δικαιούχους και του μπόνους εφόσον τα εισοδήματα είναι αυξημένα όπως και θα καταβληθεί αυξημένο το επίδομα παιδιού εφόσον ο δικαιούχος έχει μείωση εισοδήματος με βάση τη φορολογική δήλωση. Το άρθρο ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού Α21: Δελτίο πληρωμών 5/7/2022 – Συντάξεις Αυγούστου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι

Στο τέλος της εβδομάδας κλείνει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ προκειμένου να πληρωθούν οι δικαιούχοι την 29η Ιουλίου 2022. Σημειώνεται πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος του ΟΠΕΚΑ. Μέχρι την υποβολή ... Περισσότερα To άρθρο ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι

Στο τέλος της εβδομάδας κλείνει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ προκειμένου να πληρωθούν οι δικαιούχοι την 29η Ιουλίου 2022.

Διαβάστε το στο thebest.gr

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού Α21: Στο τέλος της εβδομάδας κλείνει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ προκειμένου να πληρωθούν οι δικαιούχοι την 29η Ιουλίου 2022. Σημειώνεται πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος του […] Το άρθρο ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023