Τάκης Ζαχαράτος: «Η Αλέξια μου είχε στείλει εξώδικο, είχε δίκιο αλλά το κατάλαβα 15 χρόνια μετά»

14:28 - 05/07/2022

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Τάσο […] The post Τάκης Ζαχαράτος: «Η Αλέξια μου είχε στείλει εξώδικο, είχε δίκιο αλλά το κατάλαβα 15 χρόνια μετά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Ζαχαράτος: «Η Αλέξια μου είχε στείλει εξώδικο, είχε δίκιο αλλά το κατάλαβα 15 χρόνια μετά»

«Βρεθήκαμε, κάναμε και ωραίες γιορτές στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν εδώ, περάσαμε πολύ ωραία. Είναι εξαιρετικό πλάσμα», παραδέχτηκε ο  κωμικός - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του

Διαβάστε το στο

Για το εξώδικο που του είχε στείλει στο παρελθόν η Αλέξια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τάκης Ζαχαράτος.Για το εξώδικο που του είχε στείλει στο παρελθόν η Αλέξια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τάκης Ζαχαράτος.Πιο συγκεκριμένα, ο κωμικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1, όπου αρχικά είπε: «Η Αλέξια είχε ενοχληθεί, είχε στείλει εξώδικο. Είχε δίκιο αλλά εγώ το κατάλαβα 15 χρόνια μετά. Υπήρχε μια κυπριακή λέξη που χρησιμοποιούσε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Βρεθήκαμε, κάναμε και ωραίες γιορτές στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν εδώ, περάσαμε πολύ ωραία. Είναι εξαιρετικό πλάσμα», παραδέχτηκε ο κωμικός – Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του Για το εξώδικο που του είχε στείλει στο παρελθόν η Αλέξια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τάκης Ζαχαράτος. Πιο συγκεκριμένα, ο κωμικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #PameParaliaProject […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τάκης Ζαχαράτος: «Η Αλέξια είχε ενοχληθεί – Έστειλε εξώδικο»

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο #PameParaliaProject.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τάκης Ζαχαράτος: "Η Αλέξια μου είχε στείλει εξώδικο, είχε δίκιο αλλά το κατάλαβα 15 χρόνια μετά"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο