Survivor Ημιτελικός – Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Δεν ήταν ομολογώ το καλύτερο 6μηνο της ζωής μου»

14:50 - 05/07/2022

Μόλις λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor, η Μαρία Αντωνά θέλησε να γράψει δύο λόγια To άρθρο Survivor Ημιτελικός – Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Δεν ήταν ομολογώ το καλύτερο 6μηνο της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αντωνά: «Δεν ήταν το καλύτερο εξάμηνο της ζωής μου»

«Αντιμετώπισα συνέπειες όπως απόσταση, μοναξιά, αποχωρισμό αλλά χωρίς καμία σκέψη ενθάρρυνα τον Άρη να το κάνει », έγραψε μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή της

Διαβάστε το στο

Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: Δεν ήταν το καλύτερο 6μηνο της ζωής μου – Σαν βράχος θα σταθώ δίπλα του

Σε ελάχιστη ώρα, ξεκινάει ο ημιτελικός του Survivor και ένας από τους υποψήφιους για το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο, είναι ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος θεωρείται φαβορί. Η αγαπημένη του σύντροφος, Μαρία Αντωνά, λίγο πριν ξεκινήσει το live επεισόδιο του Survivor από το Γαλάτσι, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε όλη της της αγάπη στον Άρη Σοϊλέδη ενώ παραδέχθηκε πως δεν ήταν το καλύτερο εξάμηνο της ζωής της αυτό που πέρασε. «Έφτασε ο καιρός … καιρός που πέρασε δύσκολα για εμένα .. αν και άνθρωπος των media γνωρίζοντας πως λειτουργεί τηλεοπτικά ένα προϊόν , γνωρίζοντας τις δυσκολίες και την (υπέρ) έκθεση..πήραμε από κοινού την απόφαση ο Άρης φέτος να συμμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Αντωνά: «Δεν ήταν το καλύτερο εξάμηνο της ζωής μου»

Ημιτελικός Survivor σήμερα και η Μαρία Αντωνά, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, πραγματοποίησε τον δικό της απολογισμό κι έστειλε […] The post Μαρία Αντωνά: «Δεν ήταν το καλύτερο εξάμηνο της ζωής μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαρία Αντωνά για την παρουσία του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor: Δεν ήταν το καλύτερο εξάμηνο της ζωής μου

Έστειλε τις ευχές της για τον αποψινό ημιτελικό στον αγαπημένο της

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της