Φαίη Σκορδά σε Καπερνάρο: «Εγώ θα κάνω τη ροή, εγώ θα ορίσω τον τηλεοπτικό χρόνο» – Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό

11:04 - 07/07/2022

Έναν… αμήχανο διάλογο παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης 7/7 στο Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και To άρθρο Φαίη Σκορδά σε Καπερνάρο: «Εγώ θα κάνω τη ροή, εγώ θα ορίσω τον τηλεοπτικό χρόνο» – Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά: «Εγώ θα κάνω τη ροή, εγώ θα ορίσω τον τηλεοπτικό χρόνο»

Ένταση μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Βασίλη Καπερνάρου επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χαμός με Φαίη Σκορδά και Βασίλη Καπερνάρο: Μου επιτρέπετε να ορίσω εγώ τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς

Ένταση επικράτησε στον αέρα του Πρωινού, όπου ήταν καλεσμένος ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος. Μέσω Skype ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην αγωγή που έχει καταθέσει ο γνωστός ηθοποιός κατά του ΣΕΗ. Φαίη Σκορδά: Μια ερώτηση… Βασίλης Καπερνάρος: Θα με ρωτήσετε μετά. Αξίζει κα Σκορδά να ακούσετε αυτό που θα σας πω… Φαίη Σκορδά: Απλώς για να μην μπερδευτούν τα θέματα στην εκπομπή, αν μου επιτρέπεται, στην εκπομπή εγώ θα κάνω τη ροή, συγγνώμη. Η ερώτηση λοιπόν… Βασίλης Καπερνάρος: Εσείς ή ο κ. Λιάγκας; Φαίη Σκορδά: Εγώ την κάνω την ερώτηση, δεν θέλετε να σας ρωτήσω; Βασίλης Καπερνάρος: Βεβαίως θέλω να με ρωτήσετε. Όταν η Φαίη Σκορδά έθεσε το ερώτημά της, ο Βασίλης Καπερνάρος αρνή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φαίη Σκορδά σε Βασίλη Καπερνάρο: «Εγώ ορίζω τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς»

Ένταση στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» με τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη

Διαβάστε το στο news.gr

Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό! Φαίη Σκορδά σε Καπερνάρο – «Εγώ θα κάνω τη ροή, εγώ θα ορίσω τον τηλεοπτικό χρόνο»

Έναν… αμήχανο διάλογο παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης 7/7 στο Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον συνήγορο του Γιώργου Κιμούλη, κ. Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση για περίπου 11 λεπτά σχετικά με την αγωγή ύψους 200.000 ευρώ του εντολέα του κατά του ΣΕΗ. Τα αίματα «άναψαν» όταν η Φαίη Σκορδά θέλησε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φαίη Σκορδά σε Καπερνάρο: "Εγώ θα κάνω τη ροή, εγώ θα ορίσω τον τηλεοπτικό χρόνο"

Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της