Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μας, δημοσιογράφοι ξεπέρασαν τα όρια»
13:00 - 07/07/2022
Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για όλα
To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μας, δημοσιογράφοι ξεπέρασαν τα όρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Η λάμψη της δεν με τρόμαξε – Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα
Ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για την προσωπική του ζωή, αλλά και άγνωστες πτυχές της παιδικής του ηλικίας. Για τα προσωπικά του και την καθημερινότητά του, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν παρέλειψε να αναφέρει πως είναι καλά και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ζει μία «φυσιολογική ζωή». «Είμαι και ... Περισσότερα
To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Η λάμψη της δεν με τρόμαξε – Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βασίλης Μπισμπίκης: «Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μας με τη Δέσποινα Βανδή…»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του και τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή...
Διαβάστε το στο ZouglaΒασίλης Μπισμπίκης: «Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μας με τη Δέσποινα Βανδή…»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του και τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.
«Είμαι και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπισμπίκης: Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα – Ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι
Για την αντίδραση στο σχολείο και τον στρατό, την αυτοκαταστροφή και τις εξαρτήσεις, το περιθώριο και τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον γιο του, μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Για την αντίδραση στο σχολείο και τον στρατό, την αυτοκαταστροφή και τις εξαρτήσεις, το περιθώριο και τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον γιο του, μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».«Στο Λουτράκι στο δημοτικό σχολείο, ήμουν ένα παιδί πολύ ανήσυχο, με ξύλο, κρυφτό – κυνηγητό, παιχνίδια και στο γυμνάσιο έγινα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Mε μαγνήτισε η λάμψη της – Δεν με τρόμαξε
Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τον γιο του. “Είμαι καλά στην προσωπική του ζωή. Είμαι και εγώ ένας κανονικός άνθρωπος, όπως όλοι, θα κάνω τη ζωή μου, χωρίς τον φόβο του πως με βλέπουν οι άλλοι. Ποτέ δεν πούλησα κάτι διαφορετικό απ’ […]
The post Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Mε μαγνήτισε η λάμψη της – Δεν με τρόμαξε appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr