Ευρυδίκη: «Με τον Γιώργο Θεοφάνους είχα σχέση δια αλληλογραφίας»

17:20 - 07/07/2022

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ευρυδίκη, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Ευρυδίκη: «Με τον Γιώργο Θεοφάνους είχα σχέση δια αλληλογραφίας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη: «Με τον Γιώργο Θεοφάνους είχα σχέση δια αλληλογραφίας»

«Τον γνώρισα στην Κύπρο όταν ήταν στρατιώτης ενώ εγώ έκανα έναν χρόνο μαθήματα για να πάω στο Παρίσι», είπε η τραγουδίστρια - Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε το στο

Ευρυδίκη: Με τον Γιώργο Θεοφάνους είχα σχέση δια αλληλογραφίας

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Ευρυδίκη το μεσημέρι της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αρχή της σχέσης της με τον Γιώργο Θεοφάνους με τον οποίο, όπως είπε, είχαν σχέση δι’ αλληλογραφίας. Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη εξομολογήθηκε πως «τον Γιώργο τον γνώρισα στην Κύπρο όταν ήταν στρατιώτης ενώ εγώ έκανα έναν χρόνο μουσικά μαθήματα για να πάω στο Παρίσι. Τα φτιάξαμε πριν φύγω για τις σπουδές μου. Εκείνος πήγε στην Αμερική, εγώ πήγα στο Παρίσι και τον πρώτο χρόνο είχαμε σχέση δια αλληλογραφίας. Γράφαμε κάθε μέρα. Έγραφα τα πάντα και μου λείπουν εκείνα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευρυδίκη: «Με τον Γιώργο Θεοφάνους στην αρχή είχαμε σχέση δια αλληλογραφίας»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4, την εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ1, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Ευρυδίκη.Καλεσμένη στο Στούντιο 4, την εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ1, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Ευρυδίκη.Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της σχέσης της με τον Γιώργο Θεοφάνους. Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη εξομολογήθηκε πως «τον Γιώργο τον γνώρισα στην Κύπρο όταν ήταν στρατιώτης ενώ εγώ έκανα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο